PROMENE U SASTAVU: Da li će Zvezda sa ovih 11 fudbalera napasti Valetu?

U revanš meču 2. kola trebalo bi očekivati dvojicu novih fudbalera crveno-belih u startnoj postavi

  • 40

Došlo je vreme i za premijeru pred svojim navijačima! Crvena zvezda u utorak (20.30) zvanično otvara novu sezonu na Marakani, a prvi gost na najvećem srpskom stadionu biće Valeta.

Šampion Malte dolazi na revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona i praktično je prežaljen. Pogotovo što su crveno-beli u prvom meču slavili rezultatom 2:1.

>>> KINEZI TVRDE: Bivši napadač CSKA i Mančester Sitija dolazi u Zvezdu!

Za razliku od tog susreta, Miodrga Grof Božović će sasvim sigurno promeniti startnih 11. Očekuju se dve izmene, jedna u odbrani i jedna u veznom redu.

Kapitena Aleksandra Lukovića na poziciji štopera zameniće Zoran Rendulić, dok će umesto Slavoljuba Srnića na teren Pablo Muče.

Printskrin: this11.com Printskrin: this11.com

Tim Zvezde bi na premijeri na Marakani, dakle, trebalo ovako da izgleda: Kahriman - Cvetković, Ibanjez, Rendulić, Fibel - Le Talek, Donald, Kanga - Muče, Katai - Vieira.

Ukoliko ne bude nekih nepredviđenih situacija (povrede ili kartoni) ovaj tim će se verovatno suprostaviti i Ludogorecu u 3. kolu. Upravo će Rendulić zato i dobiti šansu protiv Valete umesto Lukovića, kako bi se uigrao sa Fibelom za Bugare.

Jedina dilema pred eventualan meč sa Ludogorecom mogao bi da bude desni bek - Marko Petković ili Miloš Cvetković?

- Ne znam zašto pravite aferu oko Petkovića. Igraće kad bude trebalo. Imaćemo mnogo utakmica. Moja je procena ko treba da igra. Možda i ja nekad pogrešim, jer ko radi taj i greši - rekao je Grof Božović na konferenciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA