Šumaher pozvan na svečanost!? Fetel, Novicki, Podolski i Klose igraju utakmicu u njegovu čast!

Revijalna utakmica u čast Mihaela Šumahera odigraće se u sredu na svečanosti njegovog sina Mikija, koji vozi u formuli 4

  • 1

Legenda Formule 1 Mihael Šumaher, koji je teško povređen posle pada na skijanju, pozvan je na svečanost njegovog sina Mikija.

Malo je neobično što su pozvali Šumahera koji se nalazi u bolnici nepokretan i dalje u teškoj situaciji.

>>> Oglasila se Šumaherova porodica o stanju čuvenog vozača

Svečanost kao i fudbalska utakmica u čast Mihaela Šumahera, će biti održana u sredu u Nemačkoj pod imenom "Gospodari Filantropije" gde će se još pojaviti i košarkaška zvezda Dirk Novicki, kao i šampion formule 1 Sebastijan Fetel.

>>> Šumaherova menadžerka: Mihael mi je rekao da želi da nestane iz javnog života

Fetel će predvoditi jedan tim na fudbalskom terenu u kome će biti i Fernando Alonso, Niko Rozberg, Felipe Masa, Mika Hakinen, Daniel Kikardo, Dejvid Kultrad. Oni će igrati protiv tima Dirka Novickog u kome će igrati Lukas Podolski i Miroslav Klose.

- Obično smo imali dosta zabave na fudbalskom terenu. I znači nam što svi mi sada možemo da igramo u čast Mihaela - rekao je kapiten tima Fetel i dodao:

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Daćemo sve od sebe da zaštitimo reputaciju vozača formule 1 na terenu i da pobedimo Dirkov tim - dodao je nemački vozač.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.ra)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA