≫ 

Baj, baj Katai: Najbolji igrač Zvezde ide u Seltu!

Španci će platiti tri miliona evra crveno-belima

  • 61
FK Crvena zvezda, Aleksandar Katai Foto: Marko Todorović

Najbolji igrač Crvene zvezde Aleksandar Katai broji "sitno" do odlaska iz kluba!

Fudbaler koji je sa dva gola protiv Valete bio najzaslužniji za plasman crveno-belih u 3. kolo kvalifikacija, dogovorio je prelazak u špansku Seltu, o čemu je već bilo reči, a o tome sada naveliko pišu i španski mediji.

>>> Španci poslali ponudu za Kataija

List As, konkretno, tvrdi da je klub iz Galicije postigao dogovor sa crveno-belima, kao i sa igračem, te da se čeka samo zvanična potvrda transfera.

Takođe, navodi se i da je visina obeštećenja tri miliona evra i da će Katai potpisati ugovor na četiri godine.

Dogovor je da Katai ostane i pomogne Zvezdi u kvalifikacijama za Ligu šampiona ili Ligu Evrope, posle čega bi se preselio u Galiciju gde će mu društvo praviti zemljaci Nemanja Radoja i Dejan Dražić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćomi Manjaca

    22. jul 2016 | 12:58

    Ako Ako zasluzeno!!!Zvezda nema para da te zadrzi!Hvala ti i srecno!

  • Argos

    22. jul 2016 | 14:10

    Koji najbolji igrac Zvezde,ne Zvezde nego Srbije i mi ga pustamo za tako malo para to je nista,taj decko vredi najmanje 15 mil ali sta ces kad nasi neznaju da posluju,mi smo jednostavno glup narod,zar se takav igrac pusta za te pare,pa ja nebih ni pricao sa takvima oko kupovine,jednostavno moja cena i dovidjenja,gledajte Dinamo u Hrvatskoj za kolko je prodao igraca a nije nista posebno,za njega je Katai mesi,jadno e tek sad titula u Srbiji nije sigurna bez ovog igraca,zadnja rec,imamo glupe menadzere,seljake,neznaju nista!!!!!

  • jaaaa

    22. jul 2016 | 14:18

    3 miliona??? Ma mnoooogo je. Neka im vrate kusur milion i po. Jbt ovi nebi ni Ibrahimovića prodali za vise od 5 miliona...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA