≫ 

SAVET ZLATA VREDAN: Vanja Udovičić poželeo sreću Filipu Filipoviću pred put u Rio (FOTO)

Bivši saigrači i kolege razgovarali su o predstojećim pohodima i u prijatnoj atmosferi razmenili iskustva, a Udovičić Filipoviću udelio nekoliko korisnih saveta, i naravno, poželeo sreću pred put na koji će naši delfini krenuti ove subote u Rio, sa ciljem da postanu šampioni Olimpijskih igara

  • 0

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i trostruki najbolji vaterpolista sveta Filip Filipović sreli su se u jednom beogradskom restoranu pred put naših zlatnih sportista u Rio, gde će pokušati da osvoje olimpijsko zlato.

STIGLI ŠAMPIONI: Vaterpolisti i kajakaši već gledaju ka Riju (FOTO)

Današnji ministar Vanja Udovičić je 15 puta u karijeri osvojio zlato igrajući za reprezentaciju Srbije, a četiri godine mlađi Filip Filipović ima pet zlatnih medalja više.

Zanimljivo je da Filipović nikada nije igrao u finalu Olimpijskih igara. Bronzanu medalju osvojio je 2008. u Pekingu i 2012. u Londonu, kada je igrao zajedno sa Udovičićem. Vanja je bio na korak od olimpijskog zlata - ali je na kraju završio sa srebrom u Atini 2004. godine.

Vaterpolisti Srbije pred finale protiv Amerikanaca: Umorni smo, ali idemo na zlato!

Foto: sport.blic.rs/Darko Nikolić Foto: sport.blic.rs/Darko Nikolić

Bivši saigrači i kolege razgovarali su o predstojećim pohodima i u prijatnoj atmosferi razmenili iskustva, a Udovičić Filipoviću udelio nekoliko korisnih saveta, i naravno, poželeo sreću pred put na koji će naši delfini krenuti ove subote u Rio, sa ciljem da ostvare ono što naša reprezentacija nije uspela još od raspada SFRJ: da postane šampion Olimpijskih igara.

Foto: sport.blic.rs/Darko Nikolić Foto: sport.blic.rs/Darko Nikolić

Srpski vaterpolisti dobili lakšu grupu na Olimpijskim igrama, ali Savić nije zadovoljan žrebom!

Pogledajte specijalan pozdrav srpskih košarkašica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA