Zar još loših vesti za Zvezdu, Ibanjez odlazi odmah?

Sada se stvari vrlo verovatno menjaju u statusu Argentinca u klubu

  • 27

Eliminacija Crvene zvezde iz kvalifikacija za Ligu šampiona teško je pala svim igračima, a zasigurno Luisu Ibanjezu.

Miljenik navijača iz Argenitne najavljivao je da ekipa može da uradi nešto veliko, i istinski je ulivao poverenje navijačima bi crveno-beli mogli da se domognu poslednjeg stepenika do Lige šampiona.

Uspeo je Argentinac sa hrvatskim pasošem i da sigurno izvede penal za 2:2 u drugom poluvremenu, a pred Severom je posle meča bio među najtužnijim igračima.

- Žao mi je ovih ljudi što nismo prošli dalje. Tužan sam... Možda sam i ja kod trećeg gola mogao da reagujem bolje, ali sam imao žuti karton pa sam se bojao isključenja... Malo mi je bilo čudno što mi je toliko pobegao, ali eto vi sad kažete da je bio ofsajd - rekao je Ibanjez posle utakmice.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ipak, sada se stvari vrlo verovatno menjaju u statusu Ibanjeza u Zvezdi, a razlog je dogovor sa Trabzonom.

Naime, dogovor sa turskim klubom bio je da vezista ostane na "Marakani" dok crveno-beli igraju kvalifikacije za Ligu šampiona.

To ne znači za Ligu Evrope, u čije će se kvalifikacije Zvezda preseliti za dve nedelje dobijanjem protivnika žrebom u Nionu.

Narednih dana videćemo epilog...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lajka

    3. avgust 2016 | 00:06

    Lazne zvezde u laznom samiponu..niko normalan nije ocekivao da ce malena silovana preskocit ovu prepreku..pa znalo se da malena nema ni tim ni igrace ni trenera osim narodne ukradene pare..e to bato ne prolazi kod bugara...avlijaneri ste bili i ostali

  • Nusknvp

    3. avgust 2016 | 00:46

    Ibro bugarima poklonio 3.komada na oprostaju :))))

  • Psiho

    3. avgust 2016 | 10:19

    ako u nekom treba tražiti krivca najveći krivac je kanga, sa onim amaterskim crvenim na poluvremenu..... Ibanjez dečko je dao sve od sebe, bili su brži Bugari jbg, ali imali smo igrača više, i kanga je sjebao tu prednost.... isto tako onaj cvetković koji igrača nije video ne znam ni što ga drže u prvih 11.... Plavšića ne ubaciti na ovakvu utakmicu po meni je ludost, dečko je po meni zaslužio prvu postavu, greška trenera, greška kange, očajna igra, još očajnije navijanje u drugom poluvremenu, mi branimo rezultat celo drugo poluvreme umesto da idemo na 3-2 čekamo produžetke, to je retardiranost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA