Dan posle izbacivanja Zvezde, gazda Ludogoreca preuzima fudbalskog velikana

Domusčijev će finansirati klub za koji navija odmalena

  • 9

Vlasnik Ludogoreca Kiril Domusčijev napokon je dočekao svojih pet minuta!

Ne toliko zbog toga što je njegov klub izbacio Crvenu zvezdu, koliko zbog činjenice da će mu se ispuniti velika želja - preuzeće CSKA iz Sofije čiji je veliki navijač odmalena. Svakako velikana bugarskog fudbala.

>>> "Grobna tišina na maloj Marakani": Bugari jedva dočekali da likuju posle eliminacije Zvezde

Tako barem tvrdi bugarski Sportal, koji navodi da još ništa nije zvanično. Međutim, njihova saznanja kažu da je upravo Domusčijev tajni sponzor o kom se u Bugarskoj danima piše.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Domusčijev neće uzeti učešće u rukovođenju kluba, nego će za početak pomagati finansijski. S tim da Bugari veruju da će se njegove ingerencije u međuvremenu širiti.

Podsetimo, Telegraf je još u Razgradu pisao o Domusčijevu i njegovom inatu zbog kog je Ludogorec postao to što jeste. Tada su mu u CSKA rekli da nema sportski pedigre i da ne može da vodi klub u čijoj je upravi bio, a on im je po odlasku poručiod a će u Razgradu da napravi evropski klub.

Očigledno je posle pet vezanih titula u Bugarskoj stekao pedigre dovoljan da ''uđe'' u CSKA ponovo.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Radoje

    3. avgust 2016 | 13:04

    Ma ljudi...Terzic prodaje igrace i uzima pare...a ubi se za zvezdu...vidite da igraju sve stranci...sa dve leve noge...pa ako se i neki od njih pokaze malo bolje...odmah ga prodaju...jer nema ovde tatu da moze da koci prodaju...sve u svemu...vise se ne nerviram...nego me nerviralo krdo koje je urlikalo bez razloga...a Terza trljao ruke...

  • Baki

    3. avgust 2016 | 11:37

    Znači, sledeće godine ispadamo od CSKA!

  • vlada

    3. avgust 2016 | 13:38

    na prste jedne ruke se mogu nabrojati igrači zvezde, koji su igrali sinoć, i koji su razumeli tekst pesme na Pukni zoro ... toliko o srpskom fudbalu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA