SPRDNJA: Nadal posle dopinga porastao u King Konga (VIDEO)

Francuska TV stanica "Kanal +" nastavila sa šaljivim video serijalima na račun navodnog dopinga španskih sportista

  • 0

Francuska televizijska stanica "Kanal +" nastavlja sa posprdnim šalama na račun navodno dopingovanih španskih sportista.

Ova TV kuća je došla u centar pažnje pre nekoliko meseci posle serije animiranih video materijala u kojima su ismevali Rafaela Nadala, Paua Gasola, Alberta Kontadora i neke španske fudbalere optužujući ih da se dopinguju. Sada je serija nastavljena... U novom videu, koji je čak prikazan i na  festivalu u Kanu, opet se pojavljuju lutke sa likovima Nadala, Kontadorsa i Kasiljasa. Radnja je smeštena u afričku džunglu, gde jedan lekar prosle eksprimenata sa gorilom, počinje da snagom pumpa najbolje španske sportiste, a sve se završava tako što Rafa Nadala visi sa vrha Empajer Stejt Bildinga i reketom juri avione koji ga napadaju...

Podsetimo, Teniski Savez Španije je u februaru tužio Kanal +, a nema sumnje da će i sada u Španiji dići velika prašina, jer Nadal igra na Rolan Garosu, a selekciju Španije očekuje EP u fudbalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA