≫ 

Zvezda dobila protivnika u plej-ofu Lige Evrope: Italijani stižu na Marakanu!

Sami procenite da li su crveno-beli imali sreće tokom žreba ili ne

  • 93

Posle poraza od Ludogoreca u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvena zvezda se preselila u plej-of za ulazak u Ligu Evrope.

A da bi tamo ušli moraće u dvomeču da eliminišu Sasuolo, odlučeno je žrebom u Nionu. Prvi meč je na programu 18. avgusta u Italiji, a revanš je sedam dana kasnije.

Podsetimo, u grupi mogućih protvinika bili su Šahtjor, Gent, Makabi, Sparta i Karabag.

Ukratko, Sasuolo je debitant na evrosceni posle osvojenog 6. mesta u Seriji A propšle sezone. U trećem kolu kavilfikacija izbacili su Lucern. U Švajcarskoj je bilo 1:1, u Ređo Emiliji 3:0 za domaći tim.

Najbolji igrač svakako je Domeniko Berardi koji je već postigao tri gola. Tim je pretežno sastavljen od italijanskih igrača, samo četvorica su stranci. Ovog leta ostali su bez Šimea Vrsaljka koji je pojačao Atletiko Madrid.

Vojvodina je dobila AZ Alkmar i prvi meč se igra u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vozd

    5. avgust 2016 | 13:19

    Sa njima moze da se igra,otisao im je bitan igrac na desnom beku a i Berardi ( napadac ) je na izlaznim vratima... imali smo srece za razliku od Vose, ali sve je moguce voleo bih da oba nasa crveno bela kluba prodju dalje...

  • Vronski

    5. avgust 2016 | 13:50

    Toliko smo slabi i fizicki ne spremni da je svaki protivnik za Zvezdu teska zadaca. U zivotu mom ne pamtim da je moja Zvezda imala goru odbranu na celu sa golmanom. Uzas.

  • Nikolaks

    5. avgust 2016 | 13:20

    Po meni najlaksi protivnik u ovoj grupi. Imali smo srece sad samo jos treba da prodju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA