''Šampion'' Olimpijskih igara: U dve trke DVA PUTA mu se prevrnuo čamac (FOTO)

Kazahstanac Vladislav Jakovljev obe trke nije uspeo da završi, već je

  • 0
Foto: Guliver/ Shaun Botterill/Getty Images Upadanje u vodu u polufinalu, u drugoj trci na Igrama; Foto: Guliver/ Shaun Botterill/Getty Images

Veslači u Riju imaju velikih problema tokom takmičenja na Olimpijskim igrama, jer im jake struje stvaraju problem, a uslovi u Brazilu su među najgorima ikada, ističu sami veslači.

>>> Srpski veslači su upali u zaraženu vodu? Otvorena mogućnost otkazivanja takmičenja!

To su na svojoj koži osetili srpski veslači Nenad Beđik i Miloš Vasić, koji su u prvoj trci upali u vodu jer im se prevrnuo čamac.

U repesažu su mnogo bolje veslali i stigli do polufinala, ali tamo nisu uspeli da se domognu završne borbe za medalju, pošto su bili peti.

Njihov pad u vodu bio je ispraćen i u stranim medijima, ali će ipak Kazahstanac Vladislav Jakovljev biti mnogo poznatiji od srpskog dvojca, jer je čak dva puta upao u vodu!

Foto: Guliver/ Shaun Botterill/Getty Images Prevrtanje dan ranije u kvalifikacijama; Foto: Guliver/ Shaun Botterill/Getty Images

Najpre u prvoj trci u kvalifikacijama, a zatim i sutradan u polufinalu.

Postojala je opasnost čak i da je voda kontaminirana i zaražena virusima, ali su organizatori istakli da je ona ispravna za plivanje, tako da i Srbi i Kazahstanac mogu da budu mirni.

Rio baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA