Matić se izjasnio: Puštajte me u Juventus!

Srpski fudbaler, navodno, poručio čelnicima Čelsija da želi da napusti klub

  • 1

Italijanski i engleski mediji "bruje": Nemanja Matić želi da ide iz Čelsija.

Zna se i gde će: u Juventus. To, naravno, nije novost, ali je to sada stavio do znanja čelnicima kluba i treneru Antoniju Konteu koji bi, opet, od prodaje Matića mogao da dobije, uz manje novca, napadača Simonea Zazu kome je dolaskom Iguana na minimum sužen prostor u navali prvaka Italije.

>>> Čim Pogba ode u Junajted, Matić stiže u Juventus!

Dakle, izvesno je da bi uskoro zaista mogao da se realizuje transfer Matića u Juventus jer su sada, pošto je i on izrazio želju da dođe u Torino, ispunjeni svi uslovi za tako nešto.

Prvo, odlaskom Pogbe u Mančester ostala je upražnjena pozicija zadnjeg veznog u Juventusu, i drugo, ne manje važna činjenica: Čelsi se obezbedio u slučaju odlaska Matića pošto je doveo Kantea iz Lestera.

Vrlo važna stavka u čitavoj priči je Matićeva želja da igra Ligu šampiona, što neće moći sa Čelsijem, ali hoće sa Juventusom, što mu je i osnovni motiv da promeni sredinu.

Konte želi da zadrži Srbina, ali sada, pošto je Matić otkrio svoje namere, klub mu neće praviti problem da počne pregovore sa Juventusom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan Petrovic

    11. avgust 2016 | 05:17

    Ajde zemo dodji kod mene u Torino, cekam te rasirenih ruku, ja sam ovde vec 9 godina kao sto znas. Znas da si obecao da ces igrati u Juveu a sada to obecanje ispuni. Srecno u pregovorima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA