≫ 

O njihovim veslima sanjaju žene: Osvojili medalju, a svim im zure u međunožje

Čevorica Australijanaca imaju čime da se pohvale, a to nije samo srebro u Riju

  • 10

Kvartet australijskih veslača na Olimpijskim igrama u Riju privukao je veliku pažnju medija i javnosti, posebno ženskog dela, ali ne zbog osvojene srebrne medelje, što samo po sebi jeste vrhunsko dostignuće, već iz nekog potpuno drugog razloga.

Pogledajte pažljivo fotografiju i sve će vam se reći samo...

Primetili ste šta "nije u redu"?

Karsten Forsterling, Aleksander Belonogof, Kameron Girdlston i Džejms Mekre, ne samo da su sjajni takmičari, već su i prilično obdareni, što nikome nije promaklo, pa je fotografija ove četvorice sa "budžama" u predelu međunožja, počela da kruži internetom.

Za razliku od većine takmičara u veslanju koji uglavnom imaju tamnije dezene donjeg dela opreme, Australijancima je taj deo takmičarskog odela u svetlo zelenoj boji i kao takav još više ističe muške atribute.

Rio baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    12. avgust 2016 | 23:29

    Ćuna ko i svaka.

  • Даца

    12. avgust 2016 | 23:33

    Па овакве гаће чак ни Надал не носи...

  • dr

    13. avgust 2016 | 13:46

    Ne znate kakve su muke s velikim penisom! Zene grudi isticu a ja pokusavam da ga sakrijem, neprijatno je pogotovo pred familijom, decom. Par puta me klinci pitaju sta mi je to u dzepu. Ne znam sta da radim, ne mogu da ga odsecem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA