≫ 

Raduljica: Potcenili su nas, pa smo ih nervirali!

- Imamo kvalitet, ne zato što su ovo NBA igrači, nego što mi, kao ekipa, gledamo samo sebe - poručio je košarkaš

  • 2

Da Miroslav Raduljica sredinom četvrte četvrtine nije dobio petu ličnu grešku, možda bismo sada pisali o pobedi Srbije nad Amerikom u četvrtom kolu Olimpijskih igara.

Ipak, favoriti su slavili tesno 94:91, a naš centar je bio među najboljim pojedincima sa 18 poena, koliko je ubacio i kapiten Miloš Teodosić.

>>> Svet oduševljen igrom Srbije, a Ameri tvrde: Preživeli smo!

- Malo smo se zagrejali posle lošijeg početka meča i pokazali da možemo da igramo sa Amerikancima. Opet nas je jedna lopta koštala poraza. Imamo kvalitet, ne zato što su ovo NBA igrači, nego što mi, kao ekipa, gledamo samo sebe - rekao je Raduljica i izneo svoje zapažanje:

- Mislim da ih je iznerviralo nekoliko naših akcija, a čini mi se i da oni malo potcenjivački ulaze u utakmice sa nama. Ne bih smeo da tvrdim da ne ispadne da sam rekao nešto loše, ali imam takav utisak i mislim da su se baš zbog toga malo iznervirali. Idemo dalje, zaboravićemo ovu utakmicu, ali nam ona daje nadu da možemo da igramo protiv svakod protivnika - zaključio je on.

Srbija sada ima skor 1-3, a poslednji meč u A grupi, u kojem je pobeda neophodna za plasman u cetvrtfinale, igra u ponedeljak od 3.30 sati ujutro protiv Kine.

Rio baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    13. avgust 2016 | 08:57

    Brqvo momci bravo selektore Sale idemo po zlato bidite jedno ajde bre!!!

  • Maratonac

    14. avgust 2016 | 06:56

    Jeste pobedili, niste, i sta sad kao neki intervju kao iznervirali smo ih, dajte molim vas pocnite pobedjivati pa onda cemo da vas slusamo, samo bruka i sramota od ovij olimpijaca samo kad se igra za pare onda pobedjuju a kad treba za narod i drzavu onda prc Milojka, nemojte se brukati bolje da niste ni isli na olipijadu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA