Božović: Očekujem mnogo golova u Nišu, ali ne u našoj mreži

Zvezdin trener najavio da će na Čairu izvesti kombinovan sastav zbog utakmice u Italiji u četvrtak

  • 6

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović nada se da će pobedom svoje ekipe u Nišu protiv Radničkog napraviti lepu uvertiru za duel sa Sasuolom u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

- Radnički je tradicionalno nezgodan protivnik za nas i retko se dešava da Zvezda pobedi u Nišu. Prošle godine nam je to pošlo za rukom, a nadam se da ćemo uspeti da ponovimo to i napravimo lepu uvertiru za Sasuolo. Neće biti lako, Radnički ima dobar tim, zbog čega očekuje mnogo golova, nadam se ne u našoj mreži - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je najavio da će na Čairu izvesti kombinovan sastav zbog utakmice u Italiji u četvrtak i dodao da najverovatnije neće biti pojačanja.

- Le Talek je zadovoljio na poziciji štopera i još ćemo ga upotrebljavati na tom mestu. Teško ćemo još nekog dovesti, bilo bi to kontraproduktivno. Biće samo odlazaka, kako na pozajmice, tako i na raskid ugovor - rekao je Božović i pohvalio bivšeg fudbalera Crvene zvezde Sašu Stojanovića, sada jednog od najboljih u redovima Radničkog.

Božović ne smatra da su mečevi sa Sasuolom najvažniji u sezoni, kao ni što nije bio slučaj protiv Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao što je naveo.

- Sve je to fudbal i neko mora da se raduje. Zvezda se nije ugasila i posle neuspeha proteklih godina - naveo je trener crveno-belih.

Utakmica između Radničkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19 sati u Nišu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA