≫ 

Ova noć je imala čudnu moć: Na kom mestu je Srbija sada među osvajačima medalja u Riju?

Dobro, počeli smo da se dižemo

  • 32
Printskrin: rio2016 Printskrin: rio2016

Pre dva dana duboko na dnu, danas već u prvih 50.

Srbija je počela da se diže na listi osvajača medalja u Riju.

Posle uvodnog zlata Davora Štefaneka, odličja Tijane Bogdanović i Ivane Španović su Srbiju podigla do 44. pozicije i sada su nam komšije Rumunija i Etiopija (iznad) i Bahrein, odnosno Slovačka (ispod).

Ono što je dobro, jeste da je viđen još veći napredak Srbije na ovoj listi, s obzirom da imamo 4 kolektivna sporta u polufinalima, da bi tek trebalo da zablistaju kajakaši. Čekamo Milicu Mandić, Asmira Kolašinca...

Sva je prilika da će Srbija imati realnu mogućnost da obori dosadašnji rekord od kad je samostalna na Igrama, a to je učinak od 4 medalje u Riju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    18. avgust 2016 | 13:22

    Gledaj ti ove nase komsije mnogo vole da citaju nase novine i da komentarisu,ja za razliku od njih ni jedne njihove ne znam,bas nas vole

  • wrtikappa

    18. avgust 2016 | 15:21

    Ja se nasim momcima i djevojkama klanjam do zemlje.Svaki dan mi uljepsate,ugrijete moju duse,nabacite osmijeh na lice.Nema veze pobijedili ili ne,svi vi ste moji heroji i ja vas nosim u srcu i sa njime navijam za VAS. ZIVJELA MOJA SRBIJA-JEDNA I JEDINA!

  • Dušan

    18. avgust 2016 | 13:34

    Čestitamo komšije dobri ste ali šta će mo sa košarkom kad će te da nas pobedite šta je problem kod vas da vam pomognemo ???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA