GROF BOŽOVIĆ: Samo navijači i uprava mogu da me oteraju!

Konferencija Zvezdinog trenera pred meč sa Radnikom

  • 29

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da prihvata odgovornost za visok poraz od Sasuola (3:0) u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope, ali da smatra da crveno-beli još nisu spremni za jaka evropska takmičenja.

- Odigrali smo 10. utakmica u samo 40 dana, malo smo i umorni. Ne bežim od odgovornosti, trener je uvek kriv, ali stvari ne mogu da se poprave. Moramo da se okrenemo narednim utakmicama, zaboraviće se i Sasuolo, a za nas je trenutno najvažnija utakmica protiv Radnika - rekao je Božović na konferenciji za medije.

On je dodao da je ekipi neophodan trijumf protiv Radnika kako bi se podigla uoči revanša sa italijanskim predstavnikom u Beogradu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- U Italiji nismo pokazali ono što znamo, bili smo taktički loši. Ipak, tim se ne stvara preko noći i smatram da još nismo spremni za grupnu fazu evropskih takmičenja. Potrebno je vreme, a nisam obećavao Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Taj ko je obećavao, neka izađe sada. Objektivno nismo spremni ni kao klub ni kao ekipa za takmičenje. Postoji proces stvaranja tima. Naša liga je jedna stvar, a Evropa druga. Bili smo na korak sa Ludogorecom, ali pokazale su se neke slabosti koje ne mogu da se promene preko noći - poručio je trener crveno-belih.

Božović je istakao da je ako neko misli da je on problem, spreman je da ode, ali da bi to trebalo da procene uprava kluba i navijači.

Utakmica 6. kola Superlige između Crvene zvezde i Radnika igra se u nedelju od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    20. avgust 2016 | 14:54

    Onda idi... 9 od 10 navijača Zvezde sa kojima sam pričao to želi. A povedi i Terzića, ostavku je dao davno

  • Bg

    20. avgust 2016 | 15:30

    Kad si harao nasom ligom smejao si se od uva do uva a sad pistis kao neka beba

  • mare czv

    20. avgust 2016 | 15:27

    Prevaro trenerska, mrš iz Zvezde !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA