Srpski Olimpijci spontano zapevali Bože pravde čekajući predsednika Nikolića (VIDEO)

Srpski košarkaši, vaterpolisti, odbojkašice i košarkašice spontano zapevali u zgradi predsedništva

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dragan Mićić
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragan Mićić

    24. avgust 2016 | 12:57

    Poštovani. Lepo je to što Srpski sportisti postižu velike uspehe na sportskim borilištima širom sveta, i što nacija slavi ove uspehe, ali da li ste se ikada zapitali "zašto je to tako, i zašto ovu malu naciju godinama unazad prati sreća u postizanju ovih uspeha u sportu" Činjenica je da se ova nacija nalazi na razmeđi istoka i zapada, i da su se na ovim prostorima odigrali neki ključni događaji, kako u istoriji - tako i danas, koji su određivali politička i bilo koja druga kretanja i prilike na globalnom nivou. Može se reći da je ovo područje centar svetskih zbivanja, i borbe kako velikih svetskih - tako i duhovnih sila. Uopšteno rečeno, ovo područje će biti ključno za poslednja dešavanja svetske istorije koju će okončati Hristov drugi dolazak u slavi. Sa ovog područja treba da se pojavi obećani Ilija koji će najaviti ovo vreme kraja, i Hristovog drugog dolaska, i iz tog razloga, ovo područje je pod stalnim naletom velikih sila koje stoje nasuprot Bogu, i u težnji da stvore novi svetski poredak, pod upravom Antihrista. Iz tog razloga i Srpski sportisti doživljavaju uspehe na svim poljima, ali ne samo oni, već i drugi koji se takmiče u naučnim i društvenim delatnostima, iz razloga - kako bi se za ovo područje čulo u svim krajevima planete zemlje, i svet se okrenuo ka jednoj maloj naciji, iz koje će se čuti poslednji poziv čovečanstvu za globalnu pripremu za kraj istorije sveta, i Hristovog drugog dolaska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA