Koliko može ovaj tim Zvezde? Odgovorili su Lazović i Stanković, a Štefanek dolazi na Marakanu (VIDEO)

Crveno-beli igraju revanš sa Sasuolom i treba im podrška

  • 6

Pred fudbalerima Crvene zvezde je ogroman zadatak koji treba da reše ukoliko žele da se našu u grupnoj fazi Lige Evrope.

Sasuolo je bio uverljiv u prvom meču 3:0, a pred taj meč su svoja mišljenja o dvomeču izneli bivši fudbaleri Zvezdee Darko Lazović i Dejan Stanković.

Koliko može ovaj tim Zvezde?

LAZOVIĆ: Mislim da može mnogo, lagano su uzeli titulu. Ostaje žal što nisu prošli Ludogorec, jer je bila odlična šansa posle prve utakmice.

STANKOVIĆ: Još je početak, i ova Evropa se umešala u početak prvenstva. Još nije kristalno jasno koliko Zvezda može ove godine. 'Ajde da prođu ove dve utakmice, jer su svi fokusirani samo na ovo, pa onda polako uz prvenstvo, i ja se nadam, Ligu Evrope.

Poruka za navijače?

LAZOVIĆ: Želim da poručim navijačima da ova generacija zalužuje mnogo veću podršku od one koja se realno pruža u prethodnim utakmicama, i nadam se da će to i pokazati u dvomeču protiv Sasuola.

STANKOVIĆ: Nemam šta da drugo da kažem osim da to što rade je neverovatno. Oni su neverovatna snaga Crvene zvezde, i nešto vanljudski. Svaka ima čast, nemam poruku jer dobro znaju šta da rade i to i rade.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

Lazović je dobio i dodatno pitanje da li je Aleksandar Katai njegov naslednik u Zvezdinom timu?

- Ne bih mogao da kažem naslednik on čak igra i bolje nego što sam možda ja pokazivao, samo od početka ove sezone je rešio toliko utakmica. Radi se o odličnom igraču i nadam se da će Zvezda za njega uzeti dobro obeštećenje.

ŠTEFANEK: DA MOMCI POKIDAJU NA MARAKANI KAO JA U RIJU

Olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek najavio je da će uživo pratiti revanš sa Sasuolom.

- Od malih nogu navijam za Zvezdu, zahvaljujući mojoj majci. Kad god imam vremena, pratim utakmice. Naravno u četvrtak se vidimo, dolazim da navijam i nadam se da će momci da daju svoj maksimum kao što sam i ja dao na Igrama, i da tako i oni pokidaju na terenu - rekao je Štefanek.

Evo i kompletne epizode Zvezda TV.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    24. avgust 2016 | 19:48

    Ovaj tim C.Zvezde moze sutra do 22:20 ne moze duze do tad traje utakmica eventualno neki minut duze,ali ne verujem da ce sudija produziti vise od toga.

  • Djomla

    24. avgust 2016 | 21:19

    JEDAN JE STANKOVIC DEJAN

  • Ljuba

    24. avgust 2016 | 21:25

    Moze da ode do splava i nazad oko pet ujutru kuci, nije bez znacajan domet !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA