Zvezda vraća golmana sa pozajmice!

Golman Crvene zvezde koji je na pozajmici u Bačkoj, Filip Manojlović, trebalo bi da se priključi orvom timu crveno-belih

  • 7

Fudbalski klub Crvene zvezda rešio je posle ispadanja iz Evrope da malo prodrma redove tima i da se pojača na određenim pozcijama.

>>> Sikimić odbio da se vrati sa ekipom i ostao je u Pazaru da bi posetio golmana koga je povredio!

Zbog odlaska Kataija, nema sumnje da će stići novi napadač, ali zanimljiov je da će oštra konkurencija biti i na mestu golmana.

>>> KAO DA JE BIO RAT, A NE FUDBAL: Zvezda preživela Pazar u meču punom incidenata! (VIDEO)

Iako je Damir Kahriman bio siguran na golu, vreme je da se pojača konkurencija, s obzirom na to da je Kahriman imao dosta grešaka u prethodnom periodu.

Tako je odlučeno da se Filip Manojlović, član zlatne generacije mladih fudbalera sa Novog Zelanda, vrati iz Bačke gde je bio na pozajmici. On je branio u subotu u pobedi bačke nad Borcem i kada se završi administracija pojaviće se na treningu Zvezde posle reprezentativne pauze.

Manojlović je u prvom kolu zavio Partizan u crno, jer je sačuvao mrežu i doneo bod svojoj ekipi iako su crno-beli imali nekoliko šansi za gol.

Foto: Facebook/Predrag Rajkovic Foto: Facebook/Predrag Rajkovic

Do kraja letnje transfer pijace na stadion "Rajko Mitić" trebalo bi da stigne još jedno pojačanje, odnosno konkurencija aktuelnoj golmanskoj garnituri koju predvodi Damir Kahriman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA