Sasuolu oduzeti bodovi

"Neroverdi" nisu na vreme prijavili poslednje pojačanje

  • 1

Fudbaleri Sasuola počeli su sezonu na sjajan način: plasmanom u Ligu Evrope i sa dve pobede u prva dva kola Serije A.

Ali, umesto dve, izgleda da će im biti upisana samo jedna pobeda u "kalču" zbog nebrige klupske administracije, koja nije prijavila poslednje pojačanje Antonija Raguzu.

Fudbaler koji je nedavno stigao iz Ćezene, igrao je poslednjih 20 minuta meča protiv Peskare, a ispostavilo se da nije imao pravo, pa će klub iz Ređo Emilije snositi posledice zbog toga.

Meč je završen pobedom domaćeg tima od 2:1, ali će zbog propusta Sasuola trijumf biti pripisan gostima službenim rezultatom 3:0.

Raguza je potpisao za Sasuolo 26. avgusta, dan pošto je klub predao spisak od 25 igrača Seriji A na kome nije bilo ime novog pojačanja. Kako niko iz Sasuola nije naknadno prijavio Raguzu, a on se pojavio u protokolu meča i zaigrao, jasno je da su "Neroverdi" napravili prekršaj.

Zanimljivo je da niko iz Peskare nije primetio propust domaćina, o čemu svedoči podatak da nije bilo zvanične žalbe u zapisniku posle meča na "Mapei" stadionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    30. avgust 2016 | 11:31

    Sad ce zvezda traziti pobedu za zelenim stolom kad ne moze zeleno crne da pobedi na zelenoj travi,ali uzalud trud i dzaba vam sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA