Katai će sigurno biti prodat u sredu, ali to možda i ne bude Selta?

Fudbaler Zvezde je rekao da želi da ide u Španiju i maltene isključio druge dve opcije

  • 8
Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Transfer Aleksandra Kataija u ponedeljak bila je gotova stvar. U utorak se zakomplikovala, ali u sredu mora da bude definitivno gotova.

 

Crvenoj zvezdi nije odgovarala dinamika isplate skoro 2.8 miliona evra za fudbalera na rate, pa je Selta prinuđena da promeni tu stavku kako bi i zvanično dobila pojačanje.

 

Postoje i ponude Atalante i Lokomotive iz Moskve, ali Katai želi samo u Španiju, i razočaran je što još nije potpisao ugovor.

 

- Neću više ni reč da kažem dok ne bude definitivno rešeno gde ću nastaviti karijeru. U ponedeljak sam mislio da je sve gotovo i da ću već tog dana postati igrač Selte. Trebalo je samo da obavim lekarske preglede i potpišem, maltene formalnosti. A onda se sve okrenulo. Stvarno ne znam šta da mislim, čekam da se to reši. Selta je i dalje opcija i meni se ide tamo - rekao je Katai za "Infromer".

 

Sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević poručio je da će se sa transferom "sačekati još malo", i da je Selta opcija.

 

- Uglavnom, Katai će biti prodat u sredu - poručio je Raosavljević, istakavši da postoji ponuda za Uga Vijeiru, ali ukoliko se ne pojavi bolja, Portugalac će ostati u Zvezdi.

 

 

Transferi, tračevi

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada 1991

    31. avgust 2016 | 00:20

    Po principu daj sta das, ali pare mora da se uzmu, treba muce da primmi platu

  • Obilic

    31. avgust 2016 | 08:44

    Cirkus od prodaje,prava pijaca.Nude ga svima kao staru udavacu.Tako trofejnu klub je na niske grane pao.Trazite novac od sadasnjeg i bivseg direktora.Oni su puni i imaju para ko Dzajic.

  • ciganija

    31. avgust 2016 | 08:45

    uvjek je tesko prodati sakate konje , al tu je sad selektor reperezeentacije , sad ce zvezda da rasproda i ono sto ne vrijedi za petu ligu...a takvih je u tom malom klubu na pretek..samo perite lovu...uzmi , dodaj , kupi prodaj al pare daj....to smo mi zvezda si...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA