ŠVAJNŠTAJGER RAZBESNEO MURINJA: Nemac odbio dogovoreni transfer u poslednji čas!

Nemac odbio dogovoreni transfer između Junajteda i Sportinga

  • 6
Foto: Guliver/Michael Regan/Getty Images Foto: Guliver/Michael Regan/Getty Images

Žoze Murinjo se izuzetno naljutio na Bastijana Švajnštajgera, jer je odbio već dogovoreni transfer u Sporting. Junajted je omogućio lisabonskom klubu da dovede Nemca bez obeštećenja, a čak je odlučio i da učestvuje u isplaćivanju njegove plate u Portugaliji.

>>> Saigrači upozorili Švajnštajgera: Prestani da gledaš Anu i počni da igraš fudbal

On u Junajtedu ima trenutno ima 220.000 evra nedeljno, a i čak kada bi samo sedeo na tribinama do kraja ugovora (jun 2018) dobio bi 21 milion evra.

Murinjo je posle njihovog razgovora u kojem mu je saopštio da ne želi da napusti Old Traford bio izuzetno ljut, navode britanski mediji. Portugalac mu je rekao da više nikada neće igrati u veznom redu Junajteda i da će ubuduće igrati u mladom timu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ipak, Švajnštajger je uveren da će promeniti Murinjovo mišljenje.

Švajnštajger će imati svoj oproštajni meč u dresu Nemačke od 20.45, kada Panceri igraju sa Finskom. Neposredno pre toga on je izjavio da se nije svađao sa Murinjom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    31. avgust 2016 | 12:25

    Tako je Bastijane.Sada lepo rekreativno igraj i svake nedelje kao gospodin na isplatu a oni neka i dalje omalovazavaju velikog fudbalera i coveka ali to neka plate iz svog dzepa.A ti uzivaj u zivotu i posveti se lepim stvarima sada kada imas i vremena i mogucnosti

  • Radica

    31. avgust 2016 | 12:05

    Gospodin na terenu. Nikad nisam volela njihovu re, ali on je bio poseban. Onda je pokazao kako se postuje zena koja se voli. A tek sad, ako je samo malo tačno da nervira ovog naduvenka, obožavam Bastijana.Pa neka ne šutne loptu više! Car!

  • Gedza

    31. avgust 2016 | 11:47

    Bravo zete samo sa stavom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA