Crvena zvezda je drugi najgledaniji klub u Evropi! Šta mislite, ko je ispred crveno-belih?

Srpskog šampiona je u Beogradu gledalo 103.000 ljudi

  • 29

Računajući kvalifikacije za Ligu šampiona i Ligu Evrope, Crvena zvezda je drugi najgledaniji klub u Evropi!

Srpski šampion je putem zvaničnog sajta podsetio da je crveno-bele na mečevima sa Valetom, Ludogorecom i Sasuolom gledalo 103.000 ljudi u Beogradu.

>>> OVO SRPSKI FUDBAL NIJE DOŽIVEO: Golman Novog Pazara traži da se Sikimiću ukine suspenzija!

- Crvena zvezda je u kvalifikacijama koje su nedavno završene, računajući oba takmičenja, drugi najgledaniji klub u Evropi. Šampiona Srbije je u tri odigrane utakmice u Beogradu posmatralo više od 100.000 ljudi, tačnije – nešto više od 103.000. Ispred Crvene zvezde našao se samo Seltik, koji je na svakoj od svoje tri utakmice igrane u Škotskoj imao nešto više od 50.000 navijača. Ipak, nešto istočnije, u ekonomski skromnijoj Srbiji, navijači Crvene zvezde pokazali su i dokazali da su uvek uz svoj klub.

- Zbirno, Crvena zvezda je, kada je poseta u pitanju, ispod sebe ostavila brojne klubove poput Legije, Steaue, Kopenhagena, Rozenborga, Ferencvaroša... Utakmica protiv Ludogoreca koja je odigrana na Marakani je jedina, uz Seltikove utakmice, na kojoj je premašena cifra od 50.000 posetilaca. Time je Zvezda uspela da na svom stadionu ugosti više navijača nego što su to činili Mančester Siti, Porto, Roma, Borusija Menhengladbah - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA