≫ 

Štefanek prihvatio Matićev poziv i poručuje: Dođite na Marakanu i podržite Srbiju (VIDEO)

Srpski rvač dolazi na meč sa Ircima na koji zove i ostale navijače

  • 9

Zlatni srpski olimpijac Davor Štefanek prihvatio je poziv Nemanje Matića i doći će u ponedeljak na Marakanu kako bi bodrio fudbalsku reprezentaciju Srbije.

Podsetimo, vezista nacionalnog tima je javno uputio poziv Štefaneku, posle osvojene medlaje u Riju, da bude njegov gost protiv Republike Irske.

- Polaskan sam pozivom Nemanje Matića na utakmicu sa Republikom Irskom. Sa velikim zadovoljstvom ću biti njegov gost, a ovom prilikom pozivam i ostale ljubitelje fudbala da 5. septembra dođu na stadion "Rajko Mitić" i navijaju za Orlove - rekao je Štefanek i dodao:

- Zaista bih želeo da naša fudbalska reprezentacija u ovim kvalifikacijama napravi zapežen rezultat i izbori plasman na Svetsko prvenstvo. Mi sportisti iz drugih disciplina smo tu da ih podržimo, jer nam je to zajedništvo u Riu u dobroj meri pomoglo da osvojimo onoliko medalja.

U razgovoru za sajt FSS, Štefanek nije krio da da pored rvanja od svih sportova najviše voli fudbal koji često igra sa prijateljima.

- Kad god sam u prilici zaista volim da sa društvom igram fudbal. Jedno vreme sam čak bio i član lokalnog kluba u Subotici koji se takmičio u međuopštinskoj ligi. Prijatelji su me zvali da budem sa njima u ekipi, pa sam i pored svojih obaveza oko rvanja to sa zadovoljstvom prihvatio - otkriva svoju vezu sa najvažnijom sporednom stvari na svetu Štefanek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • al jazeera

    3. septembar 2016 | 19:19

    ma dzaba njima podrska cele Srbije i svih nas. Koliko su samo puta pokazali da ne igraju srcem i da su manekencici.od njih vise nista ne ocekujem...

  • GNBG

    3. septembar 2016 | 19:51

    Mi Grobari necemo doci zasto se ne igra na JNA koji ima duplo bolju travu i reflektore i jos nisu jug pustili u prodaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA