≫ 

Živadinović stao uz Petkovića: Legendo, svaka ti čast

Bivši selektor naše zemlje bez dlake na jeziku "opleo" po rukovodstvu Zvezde

  • 47

Bivši trener Crvene zvezde Milan Živadinović oglasio se povodom reakcije sa "Marakane" na kritike Ilije Petkovića na račun aktuelnog rukovodstva kluba iz Ljutice Bogdana.

 

>>> Raosavljević odgovorio Petkoviću: Sram te bilo! Pričaš o interesima, a sina si zvao u reprezentaciju!

 

Podsetimo, Petković se žestoko obrušio na direktora Zvezde Zvezdana Terzića koga je nazvao "kancerom srpskog fudbala" i optužio ga da je "sahranio jedan klub", aludirajući na OFK Beograd.

 

- Zvao sam Iliju Petkovića da mu kažem: "Legendo, svaka ti čast, sve što si rekao, prvi potpisujem". I ubeđen sam da to misli gotovo svaki navijač u Srbiji - rekao je Živadinović u izjavi dostavljenoj medijima.

 

Reagujući na izjavu Petkovića, oglasio se i sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević, koji je uzvratio bivšem selektoru rečima da je "uvek bio samo plaćeni poslušnik raznih predsednika".

 

- Žao mi je nesrećnog Blaže Raosavljevića. On ne treba da stoji iza ljudi koji su kukavice i govori ono što drugi napišu. Tragikomično je da neko ko nosi sendviče u klubu i ne pita se ama baš za ništa, a kao ima neku funkciju, priča o liku i delu legende kao što je Ilija Petković. Mali Blažo morao bi prvo da ustane na pomen imena ljudske veličine, igračke i trenerske legende OFK Beograda i našeg fudbala. Ne bi me čudilo da ga je fudbalski profiter ucenio ili zaplašio, a onda mali Blažo morao da stavi usta ono što je ovaj smislio - naveo je Živadinović i dodao:

 

- Prva lekcija glasi - da bi o nekome govorio, moraš da imaš težinu, minuli rad, rezultate i karijeru, a ne da ti biografija bude bela strana. I malom od palube i kapetanu broda koji drugo leto zaredom zna samo za evropski fijasko i obmanjuje navijače, a u stvari samo on uzima lovu svojim trange-frange kombinacijama - zaključio je nekadašnji selektor Jugoslavije.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    3. septembar 2016 | 23:57

    Javio se i ovaj se i ovaj sto nas svake nedelje zabavlja sa Andzusom a nije obavesten da je Tito umro

  • Severac

    3. septembar 2016 | 23:01

    E još si samo ti falio....koliko vredite i znate videlo se odavno.....niste bre sposobni da trenirate klub u mrtvoj ligi Srbije, a kamoli nešto jače....deset i više godina ste bez posla!

  • Mirjana

    4. septembar 2016 | 00:24

    Rece hrabri i casni Zivadinovic koji konacno dobi priliku da nesto kazei osim kod Lee Kis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA