≫ 

SKANDAL: Srpski vaterpolisti šipkama napadnuti u Zagrebu, jednom slomljen prst!

U pitanju je kadetska selekcija Partizana koja je u Hrvatsku otišla na turnir

Skandal u Zagrebu! Oko 20-ak maskiranih osoba napalo je mlade vaterpoliste iz Srbije koji su u Hrvatsku otišli na turnir kadeta.

U pitanju su kadeti Partizana koji imaju po 15 godina.

Naša deca su normalno jela u "Mekdonaldsu", nije bilo nikakvih provokacija, a prilikom izlaska iz restorana napadnuta su šipkama. Očigledno je sve bilo organizovano, čim su znali da su vaterpolisti iz Srbije - rekao je Milan Tomašević, otac jednog vaterpoliste, za Tanjug:

- Jednom našem detetu slomljen je prst, a još nekolicina ima podlive po telu.

Roditelji su odmah otputovali u Zagreb, a ceo slučaj je prijavljen policiji. Tomašević je dodao da se trenutno smirila situacija, ali da je Partizan otkazao učešće na turniru u Zagrebu i da se deca vraćaju u Srbiju.

- Naravno da smo odustali u ovakvim okolnostima - poručio je Tomašević i dodao da ne veruje da će napadači biti uhaspšeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Danilo

    10. septembar 2016 | 13:18

    Mislim da ce im biti vraceno prvom prilikom sa kamatom ;-)

  • djoz

    10. septembar 2016 | 14:01

    Hrvati možda istukli budućeg Gocića, Filipovića, Mandića, Pjetlovića a premijer ćuti a kada budu osvojili zlato prvi će da se kiti njihovim perijem, bravo p..... !!!

  • L+M

    10. septembar 2016 | 13:40

    Druze Vučko, tuku nam decu usred Zagreba, nisi se još oglasio, sve odnose pod hitno prekinuti sa Hrvatima, i proterati njihovog Ambasadora,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA