Španci jedva do minimalca protiv Kineza (VIDEO)

Golom Davida Silve u 85. minutu aktuelni svetski i evropski prvaci, minimalnim rezultatom savladali Kinu u "generalci" u Sevilji

  • 0

Poslednja provera pred početak Evropskog prvenstva, ne obećava mnogo za aktulenog vladara Starog kontinenta. Španija je u "generalci" u Sevilji jedva slomila otpor Kine i golom Davida Silve u 85. minutu nekako uspela da izbori pobedu...

Dugo su aktuelni svetski i evropski prvaci tražili put do mreže Kineza. Pronašli su ga pet minuta kada je odličnu solo akciju Inijeste pogotkom krunisao David Silva. Dugo je trajala opsada Španaca, ali sve do završnice susreta gosti su odolevali na čelu sa fantastičnim golmanom Ženg Čengom koji je sa nekoliko čudesnih intervencija spašavao svoj gol.

Ipak, u 85. minuti Andres Inijesta se probio po levoj strani i kada je zakoračio u peterac Kineza, odličnom povratnom loptom uposlio natrčalog Davida Silvu kojem nije bilo teško da pogodi mrežu Čenga.

Na klupi Kine je sedeo bivši selektor Španije, Hoze Antonio Kamačo...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA