Terzić otkrio neverovatno visoku otkupnu klauzulu Pabla Mučea (VIDEO)

Generalni direkor crveno-belih pričao o razočaranju u Evropi i pojačanjima koja su došla u klub

  • 34
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Generalni direkor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, u razgovoru za portal navijača crveno-belih Redstarbelgrade.info, analizirao je učinak u Evropi i istakao šta ga je najviše razočaralo, iako ga ne boli ispadanje od, kako kaže, jačih ekipa koje se dugo godina pripremaju za Evropu.

- Ne boli me fudbalski neuspeh, nego to što nismo pružili jači otpor Ludogorecu i Sasuolu. Naročito ona prva utakmica u Italiji, gde nije ni pružen otpor Sasuolu. To mene najviše boli, i zbog toga sam se izvinio navijačima kao čovek na rukovodećoj poziciji u klubu - rekao je Terzić.

Takođe, osvrnuo se i na prelazni rok i izneo mišljenje da je Pablo Muče za sada najviše razočarao, a otkrio je i da je otkupna klauzula za njega čak dva miliona evra.

- Kada uzmete Pabla Mučea, vidite da je igrao u reprezentaciji Argentine, da je bio član Lanusa, koji je osvojio titulu, Robert Prosinečki i Marko Simić nam kažu da je sjajan karakter i igrač koji pravi razliku. Nismo imali ni jedan razlog da ga ne dovedemo kada sve to stavimo na papir. On je imao tešku povredu, ali je povreda prošlost i odigrao je sve utakmice od januara do maja u Argentini. Zašto sada nije odigrao dobro, to je za analizu.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

- Mene Muče jeste razočarao. Kanga i Ruiz su pun pogodak. Iako Kanga jeste napravio glupost protiv Ludogoreca, koja nas je možda i koštala ispadanja, a Ruiz je budućnost Crvene zvezde i igrač na kome će sigurno klub prihodovati ogroman novac.

Usledilo je i pitanje: ''Može li se očekivati da Zvezda raskine ugovor sa Pablom Mučeom?''

- To je obligacija, odnos dve strane, ne može se raskinuti ugovor pre decembra meseca. On je doveden na pozajmicu, bez plaćanja ikakvog iznosa njegovom klubu sa opcijom otkupa. Mislili smo da će ako ponovi igre iz Turske, da mi uđemo u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, da bismo imali ponudu od tri miliona. Opcija otkupa je dva miliona evra. Tu bismo čisto zaradili milion evra.

Ako ne budemo zainteresovani za otkup, on će se vratiti u svoj klub - rekao je Terzić, a opširnije njegovo izlaganje pogledajte u priloženom videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    13. septembar 2016 | 09:38

    Za Ruiza mozete dobiti komplet kopacke i dresove. Eto kolko on vredi kao igrac. Isto kao i Bozinov kod glodara. Imamo sigurno bolje mlade igrace po Srbiji nego ovaj Ruiz.

  • Keza

    13. septembar 2016 | 09:33

    Alo bre, ti si kazao da bi izbacili bugare,da bi se plasilari u ls....lazove

  • meruve

    13. septembar 2016 | 12:59

    A kako da ga prodaju ako je na pozajmici i ako Zvezda nema nista sa njegovom platom? Ajde Terzo samo nastavi da lazes, zanimljivo je uvijek slusati tvoje gluposti i nebuloze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA