Zvezdan Terzić morao da ocenjuje rad Grofa Božovića u Zvezdi (VIDEO)

Na skali od 1 do 10, generalni direktor Zvezde je ocenio rad svog trenera

  • 22

Govoreći o celokupnoj situaciji u klubu, tokom intervjua za portal Redstarbelgrade.info, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić morao je da ocenjuje i rad Miodraga Grofa Božovića.

Jer, to je bilo jedno od pitanja koje mu je postavljeno. Da kaže koliko je zadovoljan Grofovim radom, odnosno koju ocenu od 1-10 bi mu dao.

- Na vaše pitanje mogu vam odgovoriti pitanjem. Da li je Crvena zvezda bila bolja pre Miodraga Božovića ili otkako je on došao? Dakle, ocena za Miodraga Božovića od 1-10 je 10. Ne kažem da je supermen ili ideal svih ideala, ali Božović je osvojio titulu ispred Partizana sa 30 bodova viška. Sigurno je da i on ima mane - jasan je bio Terzić.

Generalni direktor je u nastavku govorio i o dugu koji Zvezda ima prema Ćalasanu, kamatama koje su dospele, a slučajno je istakao i u kom momentu će otići sa Marakane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RUSIJA

    15. septembar 2016 | 08:21

    Terziću tvoj poso je kradja, čudi me da si još na slobodi.

  • Звезда

    15. septembar 2016 | 08:43

    Звезда треба да се пореди са тимовима који нешто значе у фудбалу, а не са неким тамо партизаном. Тим циљем се водите, а не само да смо бољи од њих.

  • Student

    15. septembar 2016 | 08:34

    Vase postojanje se svelo na to da pobedite Partizan.... Ko vas drži tu i pored debakla u Evropi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA