≫ 

Južnjački derbi na Čairu: Nišlije žele nastavak potere za Zvezdom i Vošom

Utakmicom Radnički - Kruševac počinje 9. kolo Super lige Srbije

  • 1

Utakmicom između Radničkog iz Niša i Napretka iz Kruševca na Čairu otvara se 9. kolo Super lige Srbije, u okviru koga će u subotu biti odigran i 152. večiti derbi. Nišlije su u seriji od dve pobede, a njihov trener Milan Rastavac nada se da će se ona nastaviti i posle duela sa Napretkom.

- Imamo iza sebe zaista lepu seriju, u prilici smo i da je nastavimo i najmanje što nam je u ovom trenutku potrebno je nekakva euforija. Meč sa Napretkom je za nas veliki izazov i sa aspekta ekipe protiv koje igramo i sa aspekta stanja u kojem se mi, kao tim, nalazimo. Verujem da možemo na pravi način da odgovorimo tom izazovu, s tim što je izuzetno bitno da oprez bude na visokom nivou - rekao je Rastavac.

Niški klub je sa tri uzastopne pobede izbio na treće mesto na tabeli, iza Crvene zvezde i Vojvodine, a ispred Metalca, Partizana i Spartaka.

Rastavac je naveo da njegovi igrači neće da se "ustežu" u igri, već da moraju da budu disciplinovani i organizovani kako bi na najbolji način odgovorili zahtevima utakmice.

Trener Radničkog ponovo neće moći da računa na Sašu Stojanovića i Pavla Poparu, a spisku povređenih igrača dodat je i Petar Krstić, čiji je neizvestan nastup protiv Napretka.

Kada je reč o narednom protivniku, Rastavac je rekao da dobri rezultati Napretka od povratka u Superligu za njega nisu iznenađenje, a posebno je pohvalno govorio o treneru kruševačkog kluba Draganu Ivanoviću.

- Znam koliko je stručan i posvećen, koliko studiozno i profesionalno pristupa poslu i siguran sam da će Napredak tek biti ozbiljan protivnik svakome, ne samo nama - rekao je Rastavac.

Meč je na programu od 20 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јужнопругаш

    16. septembar 2016 | 07:08

    Посластица... Једва чекам!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA