Ronaldinjo u Atletiku Mineiru

Nekada najbolji fudbaler sveta, koji je napustio Flamengo, trenirao s timom iz Belo Horizontea

  • 0

Posle odlaska iz Flamenga, koji mu je ostao dužan 20 miliona dolara, brazilski fudbalski as Ronaldinjo (32) počeo je da trenira sa Atletikom Mineirom iz Belo Horizontea, koji igra u najboljem društvu.

Domaći internet portali su odmah krenuli sa spekulacijama da je to novi klub nekada najboljeg fudbalera sveta i - pogodili su. Mineiro je objavio da je Ronaldinjo njegov novi član.

Iako se pojavila mogućnost Ronaldinjovog odlaska u Kinu, u redove superligaša gvangdžou Fulija, čiji je trener Brazilac, ovaj virtuoz ostaje u domovini. Do danas je jedino bilo izvesno da njegov novi tim nikako neće biti Korintijans, odakle su se javno izjasnili da im Ronaldinjo nije potreban.

Atletiko Moneiro je dobro krenuo u jedinstvenom prvenstvu Brazila s obe pobede u prva dva kola, kao i Botafogo i Vasko da Gama. Klub iz Belo Horizontea je do nedavno bio u nižem rangu, a nalazi se među 17 različitih šampiona Brazila s titulom iz 1971.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA