≫ 

Bjelica: Želim da igram najbolje što mogu i tada niko neće biti nezadovoljan! (VIDEO)

Novi krilni centar Zvezde istakao da on igra košarku, jer uživa u tome i želi da igra najbolje što može, a onda niko neće biti nezadovoljan

  • 3

Pojačanje Crvene zvezde na poziciji krilnog centra za novu sezonu Milko Bjelica  (32, 2010) istakao je da je zadovoljan napornim radom na treninzima i saradnjom sa novim saigračima.

>>> Šta navijači Zvezde mogu da očekuju od Dobrića? Ovo su njegove najjače karakteristike (VIDEO)

On je dodao da se lično ne plaši pritiska uspeha koji postavljaju navijači i da će svi igrači uvek ići na pobedu na svakom meču.

- Odigrao sam četiri utakmice za Zvezdu, imali smo dosta treninga. Dobro se radi, poznajem većinu igrača, a ima dosta mladih i talentovanih koji mogu da doprinesu ekipi i izrastu u asove.

- Srećan sam što ću igrati sa ovim momcima, pogotovo sa Jovićem koji je pokazao da je jedan od najboljih plejmejkera u Evropi - rekao je Bjelica.

Na pitanje da li se plaši prevelikih očekivanja navijača, kratko je rekao:

- Nama je uvek motiv da pobedimo, ne treba da brinemo o pritisku. Uz pomoć navijača lakše će nam biti da pobeđujemo - poručio je krilni centar Zvezde.

Bilo je skeptika oko njegovog dolaska u Zvezdu, dosta navijača je komentarisalo po društvenim mrežama da on možda nije pravo pojačanje. Evo šta je on rekao o tome.

- Imam svoj motiv, svoj cilj, zadovoljstvo mi je da igram košarku najbolje što mogu.. U tom slučaju niko neće biti nezadovoljan - poručio je Bjelica.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vronski

    21. septembar 2016 | 12:18

    A ja zalim sebe sto malo vjerujem u tebe potajno. Tako i u ova famozna pojacanja a trebao da vjerujem NIMALO.Zeleti i moci je ogromna razlika.Nikad nisi ni znao. Sta sad...Sad si Dzordan!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA