Sikimić nije zaboravio golmana Novog Pazara ni posle gola u Čelarevu!

Iskusnom napadaču je bitnije to što će se Živković vratiti u trenažni proces od gola koji je dao

  • 0

Crvena zvezda je u sredu popodne savladala ČSK u Čelarevu rezultatom 3:0, a plasman u narednu rundu Kupa Srbije overio je Predrag Sikimić.

Golom u 83. minutu iskusni napadač vratio se na teren posle suspenzije zbog povrede koju je naneo golmanu Novog Pazara Mladenu Živkoviću. Upravo njega se setio i posle gola u Čelarevu.

>>> Zvezda raspucana u Čelarevu, uprkos promašenom penalu: Poletanovićev projektil načeo ČSK, ''matorci'' mu presudili (VIDEO)

- Dosta toga se izdešavalo u poslednje vreme i sve mi je jako teško palo. Čujem se sa golmanom Mladenom Živkovićem, on se za nekih desetak dana vraća u trenažni proces što me mnogo raduje. To mi je mnogo bitnije, ali naravno da sam srećan i zbog gola, to mnogo znači svakom špicu - rekao je Sikimić i dodao:

- Ova pobeda, pored obezbeđenog plasmana u osminu finala, znači nam mnogo na psihološkom planu. Svaka utakmica posle derbija je teška, a čeka nas za vikend okršaj sa prvoplasiranom Vojvodinom. Sigurno će doći naoštreni, očekujem tešku utakmicu , ali verujem u pobedu. To nam je prilika da im preotmemo prvo mesto i da ga ne ispuštamo do kraja sezone.

Strelac je bio i Aleksandar Luković koji je stigao i da promaši penal.

- Nije mi promašeni penal poljuljao samopouzdanje, šutiraću ponovo kada mi se za to ukaže prilika. Ne plašim se preuzimanja odgovornosti. Drago mi je što sam popravio utisak golom iz slobodnog udarca, ali mnogo mi je važnije što je ekipa pobedila, mnogo nam to znači posle derbija - istakao je Zvezdin kapiten, a potom nastavio:

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- Vežbam slobodne udarce, ne nešto posebno, ali volim da ostanem posle treninga i šutiram. Drago mi je da je ovaj put urodilo plodom. Ne pretendujem na titulu najboljeg strelca ekipe, moj posao nije da dajem golove. Draže mi je kad sačuvamo svoju mrežu nego kad se upišem u listu strelaca. Kada odbrana odigra bez greške mnogo se više obradujem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA