Ataman se setio Marka Ivkovića: Vreme prolazi, mnogo mi je žao

Trener Galatasaraja se nada da će navijači biti fer prema Crvenoj zvezdi

  • 3

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman izazvao je gnev navijača Crvene zvezde posle ubistva Marka Ivkovića, rekavši da su "teroristi". Kada su se strasti smirile, skoro dve godine kasnije, pružio je ruku pomirenja.

U novembru 2014. godine, Ivković je nastradao u tuči navijača kada je uboden nožem, a Ataman je dao prilično nesmotrenu izjavu, ne znajući šta se sve zaista dogodilo na ulicama turske prestonice.

>>>"Nikad nisam imao budžet i tim kao Obradović!" Odvala godine trenera Galatasaraja

- Vreme prolazi, idu nove utakmice. Zvezda će prvo doći u Istanbul. Nadam se da će naši navijači biti fer, biće odlična atmosfera, što očekujemo i u Beogradu. Veoma nam je žao zbog svega što se dogodilo, a na nama je velika odgovornost -  rekao je Ataman za "Kurir".

- Navijači moraju da shvate da je sport takmičenje, ali da pre svega pomiruje. Verujem da će svi biti svesni velike odgovornosti - poručio je turski stručnjak.

Neće biti lako smiriti strasti, navijači Zvezde i dalje ne mogu da prebole gubitak Ivkovića, a već 21. oktobra gostovaće Galatasaraju. U Beogradu, duel dve ekipe održaće se 23. februara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA