Muslin: Bolja igra nego rezultat!

Momci treba da nastave sa igrama u svojim klubovima i da napreduju, a nadam se da ćemo nastaviti da se okupljamo, rekao je selektor Srbije

  • 9

Selektor fudbalera Srbije, Slavoljub Muslin istakao je da je i pored poraza našeg B tima od Katara 3:0 video i dobra strane naše igre.

 

>>> Srbija ubedljivo poražena od Katara: Muslin video nemoć igrača iz Superlige

 

- Mislim da je sve bolje izgledalo nego što to rezultat govori. Naivno i nesrećno smo primili golove, do 20. minuta smo igrali dobro, ali su momci pali posle tog prvog gola. U drugom poluvremenu je usledila dobra reakcija, momci su bili bolji, imali nekoliko prilika ali je izostala realizacija - rekao je Muslin, a prenosi sajt FSS.

 

Selektor "orlova" je zatim istakao dobre strane našeg tma.

 

- Treba imati na umu da je ova ekipa bila prvi put na okupu, da smo imali samo jedan trening i da nismo imali vremena da se malo uigramo.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

- Nemam primedbe na borbenost, pokazanu želju, pogotovo u drugom delu igre. Nadam se da ćemo nastaviti da radimo i siguran sam da će sve izgledati mnogo bolje kad se igrači naviknu jedni na druge, jer ima tu interesantnog materijala za neku budućnost - ističe Muslin.

 

Katar je srušio Srbiju golovima naturalizovanog igrača iz Južne Amerike

 

- Katar ima mnogo stranaca, a Sorija je napravio razliku. Bez obzira, naivno smo malo primili golove u drugom delu prvog poluvremena, ali da smo imali malo više vremena da radimo i treniramo, drugačije bi sve to izgledalo. Bio je i dug put, igrači su bili malo umorni i važno je da se niko nije povredio. Momci treba da nastave sa igrama u svojim klubovima i da napreduju, a nadam se da ćemo nastaviti da se okupljamo - zaključio je selektor Srbije.

 

(Telegraf.rs/Izvor: FSS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NENAD

    29. septembar 2016 | 22:53

    Super.Izgubiti od indijanaca sa 3:0 i biti zadovoljan.Cestitamo.

  • Drekavac

    29. septembar 2016 | 23:31

    Nesto nam ne ide... Bolje da igramo nesto drugo... Klikere?!

  • gaga

    29. septembar 2016 | 22:39

    za debelu platu koju primas bolje i nisi mogao da slozis pricu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA