Bivši fudbaler Mančester Sitija je u zatvoru zbog pedofilije, ali i dalje zarađuje više od svih vas!

Bivši engleski reprezentativac Adam Džonson poseduje nekretnine u vrednosti više od pet miliona funti

  • 2
Foto: Guliver/ Nigel Roddis/Getty Images Foto: Guliver/ Nigel Roddis/Getty Images

Bivši engleski fudbalski reprezentativac i igrač Mančester Sitija, Midlszboroa i Sanderlenda Adam Džonson u narednih šest godina biće u zatvoru zbog seksualnih aktivnosti sa 15-godišnjom devojčicom.

>>> DEVOJKA ADAMA DŽONSONA: Svi muškarci varaju, uz njega sam (FOTO)

Sud u Bretfordu proglasio je Džonsona krivim 24. marta ove godine zbog prisnih odnosa sa malotnicom, koja je prema rečima sudije “pretrpela teške psihičke povrede”, prenosi Bi Bi Si.

>>>> Džonson dobio 6 godina zatvora: Priznao da je zavodio 15-godišnju devojčicu, ne i da je imao seks!

Džonson je priznao da je zavodio devojčicu, ali da nije imao seksualne odnose sa njom i najavio žalbu na kaznu.

Međutim, iako neće moći da igra fudbal i da zarađuje na taj način, Džonson će i dalje zarađivati više novca od ostalih fudbalera.

Sve to zahvaljujući odličnom biznis potezu da investira u nekretnine koje se procenjuju na više od 5 milona funti.

- Adam zarađuje godinama veliki novac i to zahvaljujući svojim biznis savetnicima. Biće i dalje enormno bogat kada izađe iz zatvora . rekao je izvor engleskog SAN-a.

Foto: Guliver/ Nigel Roddis/Getty Images Foto: Guliver/ Nigel Roddis/Getty Images

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo polako

    2. oktobar 2016 | 12:31

    Jedna od često korišćenih metoda majki da odvoje decu od vlastitih očeva, a njihovih bivših partnera, jeste metoda optužbe za pedofilno ponašanje prema vlastitoj deci. Naravno, tu ne trebaju dokazi, dovoljno je da majka podnese prijavu, sve ostalo uradi sistem. Gotovo u 100% slučajeva takve otpužbe kasnije budu oborene na sudu, ali očevima to ne znači mnogo jer deca pripadnu majkama, a dok traje sudski proces ona rastu i gotovo da i nemaju kontakt sa očevima. Koliko ja znam, a pratim, nijedna majka nije osuđena zbog lažnih optužbi za pedofiliju. Voleo bih da me neko demantuje. Ja ovom fudbaleru verujem. Ako sud uspe da dokaže da su optužbe tačne, treba da snosi posledice, ali ako se pokaže da one nisu tačne, onda devojka treba da snosi posledice. Žene nisu uvek žrtve kao što ni muškarci nisu uvek nasilnici. To je stereotip. Pedofilija je često korišćeno sredstvo da se neko diskredituje. Moćno oružije. Praksa kaže da dokazi nisu potrebni. Sama prijava je sasvim dovoljna. Motivi su različiti, od osvete, preko sakrivene želje da se izvuče novac, do ciljane diskreditacije pojedinca i izopštavanje iz društva. Danas je to neko drugi, sutra ćete možda to biti vi.

  • NIGOS

    2. oktobar 2016 | 11:44

    Drago mi je da od Vas vise ne zaradjuhje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA