Bivši fudbaler Mančester Sitija je u zatvoru zbog pedofilije, ali i dalje zarađuje više od svih vas!

Bivši engleski reprezentativac Adam Džonson poseduje nekretnine u vrednosti više od pet miliona funti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika NIGOS
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Samo polako

    02. oktobar 2016 | 12:31

    Jedna od često korišćenih metoda majki da odvoje decu od vlastitih očeva, a njihovih bivših partnera, jeste metoda optužbe za pedofilno ponašanje prema vlastitoj deci. Naravno, tu ne trebaju dokazi, dovoljno je da majka podnese prijavu, sve ostalo uradi sistem. Gotovo u 100% slučajeva takve otpužbe kasnije budu oborene na sudu, ali očevima to ne znači mnogo jer deca pripadnu majkama, a dok traje sudski proces ona rastu i gotovo da i nemaju kontakt sa očevima. Koliko ja znam, a pratim, nijedna majka nije osuđena zbog lažnih optužbi za pedofiliju. Voleo bih da me neko demantuje. Ja ovom fudbaleru verujem. Ako sud uspe da dokaže da su optužbe tačne, treba da snosi posledice, ali ako se pokaže da one nisu tačne, onda devojka treba da snosi posledice. Žene nisu uvek žrtve kao što ni muškarci nisu uvek nasilnici. To je stereotip. Pedofilija je često korišćeno sredstvo da se neko diskredituje. Moćno oružije. Praksa kaže da dokazi nisu potrebni. Sama prijava je sasvim dovoljna. Motivi su različiti, od osvete, preko sakrivene želje da se izvuče novac, do ciljane diskreditacije pojedinca i izopštavanje iz društva. Danas je to neko drugi, sutra ćete možda to biti vi.

  • NIGOS

    02. oktobar 2016 | 11:44

    Drago mi je da od Vas vise ne zaradjuhje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA