Bio je na korak od Partizana, a Rakićević je sada objasnio zašto je izabrao Zvezdu

Novi košarkaš crveno-belih, koji je bio na pragu večitog rivala, istakao da razmišlja samo o košarci i da je stigao u klub koji je organizovan na svim nivoima

  • 19

Crvena zvezda je iznenada potpisala mladog Petra Rakićevića, koji je u prostorijama Košarkaškog saveza Srbije stavio paraf na trogodišnji ugovor za crveno-belima.

>>> ZVEZDA OTELA IGRAČA PARTIZANU: Prošle godine je zatrpao crno-bele i imao tripl-dabl! (VIDEO)

On se odmah stavio na raspolaganje Dejanu Radonjiću i oputovao sa ekipom u Zadar, gde Zvezda igra u 3. kolu ABA lige.

Rakićević se putem zvaničnog sajta Zvezde dao i prvu izjavu kao novi košarkaš crveno-belih i istakao je da je došao u klub koji je izvanredno organizovan na svim nivoima i da sada razmišlja isključivo o košarci.

>>> Pogledajte reakcije kineskog MILIJARDERA dok gleda Zvezdu i navijanje Delija (VIDEO)

- Veliki korak za mene, i zaista sam srećan što sam postao igrač Crvene zvezde. Potpuno sam skoncentrisan na parket i predstojeći period. Propustio sam pripremni period, moje je da sada naporno radim, da dobro treniram i što pre se uklopim u tim, i u skladu sa zamislima trenera Dejana Radonjića. Sada sam u klubu koji je na svim nivoima izvanredno organizovan, moje je samo da razmišljam o košarci - rekao je Rakićević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA