Karadžić se oglasio povodom dolaska u Partizan: Često sam gasio požare po firmama!

Nekadašnji prvi čovek Partizana ima želju da se vrati u klub, ali pod određenim uslovima

  • 13

Počasni predsednik FSS Tomislav Karadžić pominje se poslednjih dana kao novi predsednik FK Partizan, na čijem je čelu već bio.

>>> Tole vadi keca iz rukava i ponovo postaje jedan od najvećih moćnika srpskog fudbala!

Karadžić je u razgovoru za Žurnal u Kišinjevu na utakmici selekcije Srbije istakao da ne beži od toga da preuzme crno-bele, ali želi da situacija bude čista pre njegovog dolaska.

- Mora bih najpre da sagledam situaciju u klubu iz svih uglova. Šture informacije iz novina kojima baratam, nisu dovoljne za ozbiljniju priču na ovom temu - kaže Karadžić za "Sportski žurnal"

On ističe da očekuje da se održi Skupština na kojoj će sve biti razrešeno.

- Nadam se Skupštini Partizana sa podebelim materijalom u pozivu. A u njemu, više nego ozbiljan presek aktuelne klupske slike, pre svega ekonomske strane, finansijske obaveze, zaduženja, potraživanja. Ekonomija je osnova svih doktrina, automatski i sporta.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na pitanje da li bi u slučaju jasne finansijske slike prihvatio mesto predsednika

- Postoji još jedan krucijalni detalj- svi bi trebalo da podrže i delegati na nekoj budućoj skupštinskoj sednici. Klubu su u ovom momentu potrebni svi- zaposleni, fudbaleri, treneri, navijači. Samo zajedničkim angažovanjem Partizan može da krene napred. A problem je štoi nijednu stavku ne vidim - ističe Karadžić i dodaje:

- Često sam u životu gasio požare u firmama. Činjenica je da nikada nisam potpisao negativan finansijski izveštaj. Uspevao sam , jer sam u svakom trenutku znao s kim i čim idem i s čim mogu da raspolažem. Ovog trenutka nažalost nije mi poznato - ističe on i za kraj poručuje:

- Nisam rekao NE dolasku u Partizan. Stvortila bi se slika da me ne interesuju problemi Partizana, a to nije tako. Na protiv stalo mi je da budu rešeni - zaključio je Karadžić.

(Telegraf.rs/Sportski Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perra

    7. oktobar 2016 | 09:28

    I čistio kase!!!!

  • Kralj-CZ

    7. oktobar 2016 | 09:52

    7 titula si im poklonio van terena. U zatvor ces kad tad

  • Marjan

    7. oktobar 2016 | 09:47

    Idi da ga oporavis kao sto si oporavio srpski fudbal pa su sad za nas velesile Island,Albanija ,Kipar i druge fudbalske egzoticne zemlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA