≫ 

Zvezda zgromila Megu pred start Evrolige! (VIDEO)

Ekipa Dejana Radonjića zabeležila i četvrtu pobedu u ABA ligi

  • 65

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Megu ubedljivo sa u 4. kolu ABA lige sa 96:76 i tako došli do četvrte pobede i preuzeli vrh tabele uz maksimalan skor i ubedljivu koš razliku.

Od samog starta je moglo da se nasluti kako će se meč odvijati i kakav će ishod biti na kraju. Već posle nekoliko minuta prve četvrtine crveno-beli su stigli do prednosti od +10, da bi do kraja uvodne deonice ona bila i 18.

Do kraja meča pitanje je bilo samo koliko će ubedljiva biti pobeda Zvezde. Brzo je razlika premašila i granicu od 20 poena, da bi do kraja prvog poluvremena ona bila +25. Gaženje se nastavilo i posle, pauze od 15 minuta između poluvremena.

Zvezda je došla do razlike od +30 u trećoj deonici, a onda malo spustila papučicu sa gasa, pa je Mega uspela da smanji razliku na -22 do kraja treće deonice i rezultat je tada iznosio 77:55.

Do kraja utakmice je to bilo rutinsko odrađivanje posla, a Zvezda je dodatno uspela da uveća razliku i da ponovo premaši granicu od 90 postignutih poena, čime je Darušafaki poslala poruku da ih u Beogradu u prvom kolu Evrolige, koje je u toku sledeće nedelje, čeka pakleno težak posao.

Najefikasniji u dresu Zvezde bio je Luka Mitrović sa 19 poena, a pratio ga je Dangubić sa 16, dok se kod Mege izdvojio Marko Tejić sa 19 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZOKS

    9. oktobar 2016 | 18:14

    Šta je grobari, ostali ste bez daha , niste sposobni ni da komentarišete ! U stvari gledajte i "uživajte" !

  • ZOKS

    9. oktobar 2016 | 18:11

    KAKVA KOŠARKA, FASCINANTNO. BEZ GREŠKE, IMPRESIVNO.

  • ☆☆☆

    9. oktobar 2016 | 17:23

    Zvezda igra neverovatno dobro.Bez stranaca a tako moćno deluju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA