Zvezda uputila apel navijačima pred "vruće" gostovanje Galatasaraju

Zvezda preklinje navijače da ne idu u suludu avanturu

  • 16

KK Crvena zvezda uputio je apel svim navijačima, da zbog događaja u prošlosti koji su kulminirali ubistvom Marka Ivkovića, ne putuju u Istanbul na evroligaški meč sa Galatasarajem.

Košarkaši Crvene zvezde mts putuju u četvrtak u Istanbul na utakmicu 2.kola novog izdanja Evrolige. Rival crveno-belima je ekipa Galatasaraja,a meč se igra u petak u 19 časova u dvorani "Abdi Ipekči".

>>>Bio košarkaš Zvezde, pa Partizana, a sada liči na monaha i ne biste ga prepoznali! (FOTO)

>>>Srpski centar u NBA dobio otkaz, Partizan ga želi, Zvezdi je mnogo potreban! (VIDEO)

>>>Kladionice probile granicu blama koliko su Zvezdu ponizile pred Galatu!

- Zbog svega što se događalo u bliskoj prošlosti, napada na naše pristalice u Istanbulu, i na prvom mestu tragičnog ubistva našeg navijača Marka Ivkovića, KK Crvena zvezda mts obaveštava svoje simpatizere da i ovoga puta ne organizuje put u Istanbul za ovu utakmicu, kao i da nema u svom posedu ni jednu kartu za duel u "Abdi Ipekči" Areni,. Takođe, klub ne može bezbednosno da pokrije ovaj meč, i bilo kakav dolazak svojih navijača i njihov boravak u Istanbula - navodi se na sajtu kluba.

Zvezda je poručila da se navijači nipošto ne smeju odlučivati na put posle konstantnih provokacija pojedinaca na račun ubistva Marka Ivkovića.

- I ovoga puta, spremni smo na odsustvo naših navijača, i vrlo dragocene podrške sa tribina, znajući da se nikome kome je crveno-bela boja pri srcu, neće dogoditi nešto loše - navela je Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija

    19. oktobar 2016 | 14:02

    ja i drugar idemo za istanbull !

  • Hogar Strasni

    19. oktobar 2016 | 14:17

    U javnosti ih kao savetuju da ne idu tamo,a onda im Coravi plati put da bi se posle pricalo kako njegov mutant drzavni projekat ima neke navijace. Hahahhahaa....

  • Vanjoslav

    19. oktobar 2016 | 12:36

    A hoce li njihovi navijaci dolaziti u Bgd kad se bude igra tekma?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA