Kad se vratim s treninga napijem se sa ženom! Ispovest fudbalera koga je jurila Zvezda!

Bio na pragu Zvezde, ali i smrti zbog problema sa alkoholom

  • 4

Kontroverzni brazilski fudbaler Žo bio je velika želja Crvene zvezde, a velika je sreća po tim Miodraga Božovića što nije došao.

On je brazilskim medijima otrkio da je prošao kroz pakao alkoholizma, pošto je doživeo sunovrat u karijeri koja je mnogo obećavala, u dresu Mančester sitija, Evertona i reprezentacije. Nije umeo da se nosi sa slavom, pa je beg mogao i da bude koban u alkoholizmu.

>>>Jedan od najvećih talenata srpskog fudbala debitovao za Zvezdu (VIDEO)

>>>Dinamo "otima" Zvezdi igrača!

>>>"Delije" još jednom maestralne u humanitarnoj akciji!

Kada sam dolazio sa treninga, uvek sam se opijao sa ženom i prijateljima. Alkohol me je terao da radim stvari koje nikada ne bih da sam trezan. Posle nekog vremena shvatio sam da sam negde gde ne želim da budem - rekao je aktuelni član kineskog Gvangžua.

– Verujte mi da sam pio po nekoliko dana u nizu, samo sam išao iz bara u bar. Trebalo mi je vremena da dođem sebi i shvatim da imam veliki problem. Kasnije sam saznao da ne bih preživio ovaj tempo da sam nastavio – rekao je Žo za brazilske medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA