≫ 

Nema više ametista, Novaku je oko vrata opet krst sa Hilandara! (FOTO)

Đoković amajliju zamenio krstom

  • 21

Podigla se velika prašina u prethodnih nedelju dana zbog odluke Novaka Đokovića da oko vrata nosi poludragi kamen ametist, umesto krsta sa Hilandara. Ametista više nema, što potvrđuju nove fotografije.

Mnogi navijači su na društvenim mrežama komentarisali kako je Novak u Šangaju nosio ametist umesto pravoslavnog krsta, a kako se to poklopilo sa slabijim partijama, počele su da kolaju i raznorazne teorije.

>>>Nikolićeva lekcija egoistima: Pojedinci igraju više za sebe, a ne za Partizan

>>>ŠAHOVNICA NIJE BILA PROBLEM: Hrvati otkrili pravu istinu o prekidu prijateljstva Divca i Dražena Petrovića!

>>>Cirbes i Miler ostali bez trenera!

Ispostavilo se da je u pitanju Novakov trenutni hir, Novak se sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom zabavljao noseći krst, a onda je otišao i na trčanje.

A photo posted by Theforehand (@theforehand) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Georgia

    23. oktobar 2016 | 15:30

    Boze tacno mi ga je zao. Kako je mrsav. On je nama dovoljno razloga dao da se ponosimo sa njim. Mi ocigledno brzo zaboravimo uspjehe. A on je po mom misljenju nama dao najvise razloga da se ponosimo sa njim. Nole Srbine podrska iz Austrije.

  • Ljuba

    23. oktobar 2016 | 19:03

    Hrana jeste bitan element kod svakog zivog stvora pa samim tim i kod coveka, no cini mi se da je Nole poceo da preteruje i da ide u drugu krajnost. Naime on jeste uklonio potencijamne elemente u ishrani koji su mu smetali u postizanju pune kondicije, disanja i brzine, no cini mi se da je dosao u fazu kada je doveo u problem elemente snage i energije. To vam je kao da imate auto koji je brz, a koji nije u stanju pri vecim brzinama da izdrzi i da jos ubrzava kao sto to moze kod nizeg stepena prenosa. To jest snaga brzine i brzinska snaga nisu isto i ako sam u stanju korektno da uocim Noletovo ponasanje na terenu osim emocionalne nestabilnosti, doveo je u problem i element snage a to se ne postize samo zdravom ishranom. Za tu stvar mora da uravnotezi unos energetskog elementa bez famoznih mantranja, grljenja drveca i kojekakvih meditacija koje mu pre svega mogu poboljsati psihoemocionalnu komponentu. Nadam se da ce i sam uskoro uociti koje stvari je doveo u disbalans i sto pre ih otkloniti. Nole cekamo na tebe i tvoje uspehe !

  • Žika

    23. oktobar 2016 | 17:09

    Pojačaj malo ishranu da bi imao snage. Previše si smršao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA