Žoze Murinjo besan na bivšeg trenera Zvezde!

Portugalcu smeta to što Valter Zenga nije ispoštovao dogovor prilikom odlaska fudbalera Junajteda na pozajmicu u Vulverhempton

  • 3

Kada je letos poslao Kamerona Bortvik - Džeksona u Vulverhempton, menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo imao je usmeni dogovor sa Valterom Zengom da će njegov defazivac tamo igrati.

Međutim, Zenga ga je ubacivao samo na pet mečeva ove sezone što je Portugalca iznerviralo i nateralo daozbiljno razmisli o povlačenju Bortvik - Džeksona sa pozajmice.

>>> NEMOJ TO DA MI RADIŠ: Otkriveno šta je Murinjo besno rekao Konteu na kraju meča! (VIDEO)

Foto: Guliver/Nathan Stirk/Getty Images Foto: Guliver/Nathan Stirk/Getty Images

Murinjo u mladom defanzivcu vidi svetlu budućnost Junajteda i u Čempionšip ga je poslao kako bi stekao iskustvo, bez obzira što je ovaj 19-godišnjak igrao kod Van Gala s vremena na vreme.

>>> Košmarni povratak Murinja na Stamford Bridž: Čelsi i Matić brutalno ponizili Junajted (VIDEO)

Odluka Portugalca nije definitivna, ali moguće je da će biti ubrzana i zbog povrede Erika Bailija na meču sa Čelsijem. Đavoli su izgubili 4:0, a Baili je povredio ligamente. Podsetimo, Bortvik - Džekson može da igra i centralnog defanzivca, ali i pored leve aut linije.

Foto: Guliver/Nathan Stirk/Getty Images Foto: Guliver/Nathan Stirk/Getty Images

Nije isključeno da će zauzeti mesto levog beka, ukoliko se vrati na Old Traford, a da će Blind u sredinu. Takođe, Luk Šo je povređen, dok Markos Roho nije po ukusu Portugalca.

Što se tiče samog Zenge, Italijan je na tankom ledu. Tim je bez pobede na pet mečeva, a za vikend su izgubili od Lidsa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    24. oktobar 2016 | 11:29

    Vise srece nego pameti imas Murinjo a sad ni jedno ni drugo...

  • Čarls Bronson

    24. oktobar 2016 | 16:16

    U ,na žalost ,,raspalom timu baš nedostaje iskustvo i uigranost ovog igrača . Murinjo je dobar trener motivator ali u ovom sastavu nema hemije ,pa makar i neki elementi koštali koliko i ne vrede . Nema tu ličnosti kao što su Gigs ,Skols ,braća Nevil i drugi koji su svoju kompaktnost gradili još iz pionirskih dana u Junajtedu . Pogba pogodio prečku ,kakvo dodavanje Pogbe ,pa on bi za onaj novac koliko je plaćen smeo da promaši gol iz svakog petog šuta .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA