POKER NE PAMTI OVAKVU SVAĐU: Na stolu je bilo 27 miliona $, počele su brutalne prozivke, a onda je usledio ''All in'' (VIDEO)

Vilijam Kasuf i Grifin Benger odigrali verovatno najintenzivniju ruku na svetskoj poker seriji

  • 3

Neverovatna scena viđena je na Svetskoj poker seriji, na najjačem turniru u ovoj kartaškoj igri, kada je za stolom došlo do velike svađe i ''treš toka'' između Vilijama Kasufa i Grifina Bengera.

Partija je bila u punom jeku i već su ulozi bili ogromni. Benger je dobio par kečeva i podigao je ulog na 5,6 miliona dolara. Tada je na scenu stupio Kasuf, koji je poznat po tome da pričom želi da isprovocira protivnike. Takođe, imao je veoma jaku ruku, par kraljeva, zbog čega je dodatno dobio na samopouzdanju.

>>> Ronaldo igrao poker sa najlepšom ženom sveta i muvao je, a onda se nasmejao i rekao ''All in'' (VIDEO) (FOTO)

- Šta želiš da uradim, da idem ol in ili da bacim karte? Pričaj sa mnom. Ništa ne govoriš. Potopiću te. Igra za pobedu, je l' tako? Radiš sve isto? - raspalio se Kasuf za stolom.

>>> Imao je dva keca u rukama, a onda mu je poker čudo ODNELO 41 milion (VIDEO)

Printskrin: Youtube/PokerXpress. Net Printskrin: Youtube/PokerXpress. Net

Englez je dugo pokušavao da isprovocira Bengera, koji je dugo ćutao, ali je na kraju poludeo.

- Ti si nasilna osoba, čoveče, ovo nije zanimljivo. Ovo nije igra. Postao si nasilan. Ovo što radiš je siledžijstvo. To je nepristojno i zlo - uzvratio je Benger.

Na kraju je Kasuf rekao da ide ol in, Benger je istog momenta odgovorio, a kada je video da je jači, počeo je da proziva bezobraznog Kasufa.

Na stolu je bilo 27.800.000 dolara u čipovima. Benger je imao 82%, a Kasuf 17% šanse za trijumf u ovoj ruci. Kečevi su na kraju odneli pobedu i Kasuf je eliminisan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA