ZVEZDA IMA NEVEROVATNU PUBLIKU: Košarkaš Barse otkrio da li su se uplašili Delija (VIDEO)

Oleson istakao da se nije uplašio atmosfere, ali da je to bila velika prednost za Zvezdu

  • 2

Zvezda je sjajnom igrom u 3. kolu Evrolige savladala veliku Barselonu u krcatoj Areni. Publika je nosila crveno-bele do druge uzastopne pobede u najjačem evropskom klupskom takmičenju, a košarkaši Barse se nisu najbolje snašli u paklenoj atmosferi.

>>> JE*I GA, LJUBOMORAN SAM NA ATMOSFERU: Hit reakcija hrvatskog košarkaša kad smo ga pitali zašto se pogubio u Areni! (VIDEO)

>>> Hrvat se pogubio u Areni od pesme Delija! Nije znao gde se nalazi! (VIDEO)

Bred Oleson je posle meča istakao da je to bila teška utakmica za negov tim, da je posebno bio problem igrati pred publikom kao što je Zvezda ima.

- Očigledno teška utakmica za nas. Pau Ribas se povredio, tužan sam zbog toga. Ovde je mnogo teško da se igra, Zvezda ima neverovatne navijače. Mislim da smo im dozvolili previše lakih koševa, da bismo dobili to ne možemo da radimo.

Oleson se osvrnuo i na povredu Pau Ribasa.

- On je moj prijatelj, uvek sam zabrinut kada se neki saigrač povređen. Nikada ne želimo da vidimo nekoga da se teško povredi, a znali smo da je u pitanju teška povreda i to je loše i za njega i za naš tim.

Da li ste bili uplašeni zbog atmosfere?

- Ne bih rekao da smo bili uplašeni, ali je definitivno prednost kada ekipa ima svoj momentum, i kada te ovakva publika bodri, to je velika prednost. Oni su imali momentum i to su iskoristili - zaključio je Oleson.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    27. oktobar 2016 | 12:27

    Navijač sam Srbije, ne ni Partizana ni Zvezde. Nema samo "Zvezda" takvu publiku, takva je uopšte srpska publika. Atmosferu i na Partizanovim i na Zvezdinim utakmicama su uvek svi hvalili. Tekstovi bez razloga podgrevaju mržnju izmedju Grobara i Delija. Uvek sam išao o na Partitanove i na Zvezdine medjunarodne utakmice, bio sam i na ovoj, atmosfera je podjednako vrhunska. Stojim iza toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA