≫ 

Navijač Partizana izašao na teren zbog nagradne igre, a onda se obrukao za medalju (VIDEO)

Ambiciozno je krenuo ka košu, ali talenat baš i nije pokazao

  • 17

Na poluvremenu utakmice između Partizana i Zielone Gore u FIBA Ligi šampiona organizovana je nagradna igra za navijače koji su dobili majice koje su bacanje u publiku. Ispostavilo se da su ih uhvatila dvojica momaka koji više vole da gledaju, nego da igraju košarku.

>>> Partizan ne može bez drame! Druga pobeda u Ligi šampiona, Veličković heroj!

>>> Džikić se ozbiljnom porukom obratio Grobarima koji nisu napunili halu, a na kraju nasmejao sve izjavom na španskom (VIDEO)

Videlo se to po njihovom umeću pod obručom, zbog čega se dobar deo publike smejao kada su promašivali zicere. Za mnoge nešto što se ne promašuje, postalo je prava noćna mora za upornog momka koji se nije predavao i pored toga što je ređao promašaj za promašajem iz najlakše moguće pozicije.

Na kraju je posle nekoliko promašaja uspeo da pogodi i zbog toga je dobio ovacije i aplauz Grobara. I zamislite, pobedio je! Onda možete da zamislite kakav je bio njegov protivnik na drugoj strani.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    2. novembar 2016 | 09:14

    Хе, хе. Шутира као Врабац бацања. Али лик није професионалац. А Врабац "играч". Боље да се професионалцу смеју, него дечку. Ништа није гори много од њихових играча(појединих).

  • Gdk

    2. novembar 2016 | 10:32

    Jedan od talenata nase poznate kosarkaske skole! XXAXXAXXA

  • Pk

    2. novembar 2016 | 12:13

    A navijaci takozvanog kluba sa dva imena i adresa i dva predsednika neznaju ni pravila.najveca legenda im pudlica,toliko o istoriji i uspehu mutantskog kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA