≫ 

Mesi besneo ispred svlačionice Sitija i urlao: Budalo, izađi, pokaži svoje lice!

Kapiten Barse želeo da se obračuna sa jednim igračem "građana" koji ga je vređao

  • 15

Dugo Barselona nije bila tako nadigrana kao u mančesterskoj noći tokom koje je, pišu katalonski mediji, i "zavarničilo" u jednom trenutku, i to posle utakmice ispred svlačionice domaćeg tima.

>>> Siti se osvetio Barsi, Srbin primio tri gola od Arsenala! (FOTO) (VIDEO)

U središtu incidenta našao se Lionel Mesi, koga je, navodno, jedan igrač Sitija vređao, a Argentinac, revoltiran takvim ponašanjem protivnika, besan je prišao svlačionici "građana" u želji da se obračuna sa provokatorom, piše El Mundo Deportivo.

Mesi je, dalje navodi isti list, u jednom momentu povikao "izađi budalo, da te vidim ko si", jer nije bio siguran o kome je reč, ali je bio uporan da se "objasni" sa njim.

Napetu situaciju primirio je Mesijev zemljak Serhio Aguero koji je naišao i odvukao kapitena Barse dalje od svlačionice. Pojedini španski mediji prenose da je Mesi pozvao delegata utakmice i da je sa njim tražio fudbalera Sitija koji ga je uvredio.

Da je nečega zaista bilo, svedoče i reči Serhia Aguera koji je ispričao ono što je on video kada se zatekao pred svlačionicom.

- Čuo sam neku buku. Video sam da je Leo ljut, ali ne znam zbog čega i šta se pre toga desilo - rekao je Aguero.

Siti je pobedio Barsu rezultatom 3:1 i revanširao joj se za bolan poraz u Kataloniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA