≫ 

Jaka Blažič posle pobede u Areni: Posebna i teška utakmica, nisam očekivao onakav doček (VIDEO)

Slovenac kaže da je za njega utakmica u Beogradu bila posebna i teška

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su treći poraz u Evroligi ove sezone, pošto su u Kombank areni izgubili od Baskonije 70:63 (22:15, 15:13, 22:20, 11:15) u 5. kolu najjačeg evropskog takmičenja.

Crveno-beli su drugi put zaredom poraženi u Evroligi, pa posle pet utakmica imaju skor 2-3, dok je baskijski tim na 3-2.

>>> Delije i Zvezda spektakularno dočekali Jaku Blažiča! (VIDEO)

Specijalan doček je priređen doček Jaki Blažiču, bivšem igraču crveno-belih, kom su navijači uputili ovacije, a klub uramljen dres kao poklon.

- Ni ja nisam znao pre početka kako će da bude. Moram da se zahvalim na prelepom dočeku, nisam očekivao. Želim Zvezdi sve najbolje i najlepše u sezoni. Za mene je sigurno posebna utakmica. Sigurno je teško igrati protiv bivšeg tima, posebno protiv Zvezde. Ali, mislim da smo svi profesionalci, igramo ono što se od nas očekuje, i mislim da smo zasluženo dobili - rekao je Blažič posle meča.

>>> Gde je Zvezda na tabeli Evrolige posle dva vezana poraza?

Bilo je i par zvižduka Slovencu pre slobodnih bacanja.

- Normalno je da će tako podržati svoj tim, posebno u takvom momentu meča kad se lomi rezultat. Ovaj teren je težak, znao sam to. Na kraju se isplatila naša odbrana.

Igrao je Blažič i u vaternijim atmosferama.

- I ovako je bila lepa atmosfera, imali su igrači Zvezde imali odličnu podršku. Ne može svaka utakmica da bude sa 24.000 ljudi - zaključio je Jaka Blažič.

Ovako je Arena dočekala Blažiča:

(Telegraf.rs/D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA