Radonjić pohvalio Partizan: Dobijaju neizvesne mečeve, a za ovaj su se spremali pet dana!

Radonjić oprezan pred derbi

  • 19

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić pohvalio je Partizan pred međusobni duel u 8. kolu ABA lige, u ponedeljak u 21.00.

Crveno-beli meč dočekuju sa 7-0 u ABA ligi, crno-beli imaju šest pobeda i poraz, a Radonjić je izneo niz pohvala na račun rivala.

- Očekuje nas prvi meč protiv ekipe Partizana NIS, duel koji uvek ima posebnu draž i težinu. Naš rival u ponedeljak je odlično počeo sezonu, bili su čak u situaciji da dočekaju derbi bez poraza. Odlično sastavljen tim, sa puno dobrih i iskusnih igrača, što se posebno vidi po rešenjima koja su imali u neizvesnim završnicama. Naša želja je da budemo bolji u ovoj utakmici i verujem da imamo i kvaliteta i kapacitete da to i ostvarimo. Naš rival je imao 5 dana da se pripremi za ovu utakmicu, mi nešto manje, ali verujem u moje momke i da možemo do pobede - rekao je Radonjić, dok Marka Gudurića brine serija teških mečeva.

- Još jedan derbi koji je kao i uvek neizvestan duel, protiv Partizana koji je odlično počeo sezonu. Tako je bilo u prošlosti, tako je i danas. Mi ulazimo u novu seriju teških utakmica, koja počinje u ponedeljak, pa se nastavlja u Kazanju, Zagrebu, Bambergu... Ipak, bez obzira na sve to, želimo da dođemo do vrednih bodova, jer je ABA liga naš prioritet i u ovoj sezoni.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ¿

    6. novembar 2016 | 15:59

    Iako sam Grobar,sumnjam u pobedu Partizana jer Zvezda ima dosta iskusniji i bolji tim

  • Nk nkk

    6. novembar 2016 | 15:45

    Da se pripremaju 2 mjeseca dzabe je.. jedan je šampion! ! ZVEZDA!!

  • Realan

    6. novembar 2016 | 17:03

    Bes obzira na formu i na raspored Radonjic ima tim koji bez vece muke treba da dobije Partizan 15 razlike. Moralo bi mnogo kockica da se poklopi da Partizan dobije taj mec, ipak je neko apsolutni favorit ne samo za ovaj mec vec i za titulu ! Pobeda Partizana bi bila veliko iznenadjenje i sjajan rezultat za njih, a velika je sramota ako ih Covicev tim ne pobedi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA