Umalo tuča bivših igrača Partizana, Marić u ozbiljnom klinču! (VIDEO)

Marić u velikoj gužvi posle oštrog faula, izbegnuta opšta tuča

  • 3

Bivši ljubimci Grobara, Nejt Džavai i Aleks Marić, bili su vinovnici velike gužve u meču australijske košarkaške lige između Sidnej Kingsa i Kerns Tajpansa.

Iako su se drugi igrači na početku utakmice pokoškali, Marić (Sidnej) se našao u ozbiljnom klinču sa Vortingtonom iz Tajpansa, a u redovima gostujuće ekipe igrao je i Nejt Džavai, gorostasni centar. Marić je zapravo bio malo grublji u želji da smiri Vortingtona, a na sreću, uz sudije i članove stručnog štaba, bilo je prisebnijih na terenu koji su uspeli da smire strasti, koje je prouzrokovao jedan grublji faul.

>>>Gledate ga na svakoj utakmici Zvezde, a evo kako je Neša Ilić izgledao pre 23 godine kad je Partizanu dao 42 poena! (VIDEO)

>>>Nikad veće poniženje Partizana pred derbi: Kladionice postavile "smešnu" kvotu za pobedu Zvezde

>>>PET trojki koje su odlučile VEČITI basket derbi u poslednjim sekundama! Jednu je dao legendarni AS sa 17 godina (VIDEO)

Bilo je to pri rezultatu 31:28 za Tajpanse, koji su na kraju izgubili sa 79:77, Marić je tome doprineo sa skromnih šest poena uz šest skokova, Džavai je dominirao sa 19 poena.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA